Şimdi Ara

Windows 7 64 bit kuramıyorum yardım lütfen...(uyumsuzluk)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Şu an pc de win7 32bit yüklü.Bugün 64bit olanını aldım cd yi taktım ama yüklenmiyor.Şöyle bir hata veriyor;

This installation disc isnt compatible wit your version of windows.To upgrade,you need the correct installation disc.For more information check your computer's system information.To install a new copy of Windows;restart(boot) your computer using the installation disc and then select custom(advanced)

Pc yi baştan başlatıp bios dan cd rom seçip öylede denedim windows loading dedikten sonra donuyor.Sistemin yada anakartın kaldırmama gibi bi durumu yok ama bu mesaj neden çıktı bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

Windows 7 64 bit kuramıyorum yardım lütfen...(uyumsuzluk)

• donanımlarınız 64bit destekliyor mu?
  • cpu-->intel i5 750 2.66ghz - up to 3.2ghz quad core socket 1156 8mb
    anakart-->gigabyte p55 ud3r,ddr3 2X PCIExp socket 1156 CrossfireX

diğerlerini yazmadım bana çok rahat destekler dediler ama neden böyle bi sorun çıktı anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clawn -- 12 Mart 2010; 23:35:45 >
  • Bilgisayara res atıp kurun güncelleme 32 ile 64 bit arasında olmuyor olabilir
  • cd güncelleme yada yükseltme cd si degil ama full olarak 64bit cdsi res atıpda kurun derken tam anlayamadım biosdanda denedim ama formata başlayıp donuyo bi yerde onu bende duymuştum 32 den 64 e geçerken bazen sorun oluyor diye nasıl çözebiliriz acaba çıkmaza girdim resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clawn -- 12 Mart 2010; 23:55:21 >
  • kimsenin bi bilgisi yokmu..?
  • win7 x86 işletim sistemini upgrade yöntemiyle x64'e çeviremezsin. formatlaman veya başka bir diske kurman gerekiyor. son çare 2'sini birden kullanmak, ama onun içinde çift işletim sistemini kolaylaştıracak bcd programı kullanman lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herhangi bir işletim sistemi cdsiyle örneğin xpyle kuruluma geç 32 bit sistem olan harddiski sil ve sonra yüklemeye dene
  • 32 bitin ustune kesinlikle kurulmuyor

ne yapacaksin
    benim yaptigim gibi yapacaksin

ben ne yapmistim

98 calistirip fdisk yaptim
    sonra w7 64 bitini kurdum hic bir problemle karsilasmadim
  • yok hayır örneğin EasyBCD programıyla mevcut diğer partitionlara direkt kurulabilir fakat 2 tane windows 7 için özel ayarlar yapılması gerek.
    çünkü windows7 disklerin sadece fiziksel 1nci partitionlarına kurulabiliyor(daha doğrusu microsoftun önerisi bu). ama programda biraz oynama yaparak C dışındaki bir bölüme kurabiliyoruz. tabi sonradan kurduğumuz işletim sistemine login olup girdiğimizde (D,E,...,X,Y,Z)nereye kurarsak kuralım , kurulu olan bölüm C olarak görünüyor :) ilk işletim sisteminin bulunduğu bölüme ve diğer harici hdd'lere kendisi farklı Harfler veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tears0fDevil -- 14 Mart 2010; 21:17:47 >
  • Aynı sorun bendede windows 7 32 bit yüklü,win 7 64 bit kurmak istiyorum arkadaşın aldığı hatanın aynısını bendede veriyor.
    Ne yapmalıyım ?

Vista 32 bit kursam, daha sonra win 7 64 bit kurabilirmiyim ?

Yardımm
  • klasik formatlama metoduyla kuruluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

klasik formatlama metoduyla kuruluyor

Olmuyor ama
  • açıkladım ya murat. senden önceki yorumları neden okumuyorsun? EasyBCD programı veya buna benzer bir programla bunu halledebilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBEA1.6-2006

açıkladım ya murat. senden önceki yorumları neden okumuyorsun? EasyBCD programı veya buna benzer bir programla bunu halledebilirsin..

Yorumunu okudum Hamdi de daha farklı bir uol varmı die sordum :)
    Senin dediğine uygulayabileceğimide sanmıyorum ama bir bakaılm :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.