bu ram neden 3.39 görünüyor herkes diyor 32 bit olduğu için fakat 64 bit de bu sorunu yaşayanda var anakart 32 gb ram destekliyor ee taksak bi işe yaramazz o zaman bu anakart da yada ram de sorun olabilirmi ?
bu ram neden 3.39 görünüyor herkes diyor 32 bit olduğu için fakat 64 bit de bu sorunu yaşayanda var anakart 32 gb ram destekliyor ee taksak bi işe yaramazz o zaman bu anakart da yada ram de sorun olabilirmi ?
arkadaşım 32 bit işletim sistemi max 3,25 kullanır. 64 bit işletim sistemi kurarsan hepsini kullanır,
üşendim biliyonmu 64 kurmaya 4 gb daha ram eklicem o zaman kurrum ama dediğim şu ki 8 gb rami olup 64 bit işletim sistemi kullanan arkadaşlarda 4 gb gördüğü oluyormuş sorum ondan dı kızma :D
bizim hiç o kadar çok ramimiz olmadığı için bilemiyorum :D
quote:
Orijinalden alıntı: ozy01
üşendim biliyonmu 64 kurmaya 4 gb daha ram eklicem o zaman kurrum ama dediğim şu ki 8 gb rami olup 64 bit işletim sistemi kullanan arkadaşlarda 4 gb gördüğü oluyormuş sorum ondan dı kızma :D
Estagfirullah kızmak diye birşey olamaz sadece yardımcı olmak için yazdım, Ama üşenme mutlaka 64 Bit işletim sistemi kur 4 gb ramde bile farkı görürsün
ewl sağol hocam kurcam :D
quote:
Orijinalden alıntı: mesuteminyarici
bizim hiç o kadar çok ramimiz olmadığı için bilemiyorum :D
valla benimde yoktuda bakma işte alınca oluyor en son 512 gördüm 10 yıl aradan sonra bi pc yeniliyek dedik :D oda uçmuşlar 32 gb ram çıkmış :Dbi 10 yıl sonra ne olcak dur bayim ölmek sağ kalırsak :D