Düşük bir bilgisayar gördüğünüz gibi, bu bilgisayarda Win 7 64bit çok fazla ram yiyor. Örneğin; şuan sadece Skype ve internet(Youtube ve DH) açık, ram kullanımı %75lerde. LoL'e girdiğimde ise %100ü buluyor. Bu yüzden bilgisayarıma 32 bit işletim sistemi yüklemeyi düşünüyorum. Oyunda veya internetde performans artışı fazla olur mu, Win 7 32bit'e mi yoksa Win8 32bit'e mi geçirmeliyim? Ayrıca WD Elements SE(500GB) diskimin çalışmasında sorun olur mu?( XP 32bit görmüyordu.)
teddybear01
kullanıcısına yanıt
64 bit sistemin verimli çalışabilmesi için en az 4gb ram'e ihtiyaç var. 32 bit sistem yükleyin farkı göreceksiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: oğuz*han
64 bit sistemin verimli çalışabilmesi için en az 4gb ram'e ihtiyaç var. 32 bit sistem yükleyin farkı göreceksiniz.
Sağ olun. Yarın yüklerim o zaman.
İsterseniz ultimate yerine home premium ya da professional sürüm de kurabilirsiniz. Bazı özellikler kısıtlı olsa da normal ev kullanıcıları ve sistem gereksinimleri çok yüksek olmayanlar için gayet ideal.
quote:
Orijinalden alıntı: oğuz*han
İsterseniz ultimate yerine home premium ya da professional sürüm de kurabilirsiniz. Bazı özellikler kısıtlı olsa da normal ev kullanıcıları ve sistem gereksinimleri çok yüksek olmayanlar için gayet ideal.
Temalar filan var ekstradan, vazgeçemiyorum nedense. Bu akşama tamamlarım, sonucuda burada söylerim bu arada, tekrardan sağ olunç