Şimdi Ara

Windows 64bit'den 32bit'e geçiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda Win7 64 bit kullanıyorum. Özellikleri:

Pentium e5700 @3.00ghz
    2GB ram
    Onboard ekran kartı.

Düşük bir bilgisayar gördüğünüz gibi, bu bilgisayarda Win 7 64bit çok fazla ram yiyor. Örneğin; şuan sadece Skype ve internet(Youtube ve DH) açık, ram kullanımı %75lerde. LoL'e girdiğimde ise %100ü buluyor. Bu yüzden bilgisayarıma 32 bit işletim sistemi yüklemeyi düşünüyorum. Oyunda veya internetde performans artışı fazla olur mu, Win 7 32bit'e mi yoksa Win8 32bit'e mi geçirmeliyim? Ayrıca WD Elements SE(500GB) diskimin çalışmasında sorun olur mu?( XP 32bit görmüyordu.)

• teddybear01 kullanıcısına yanıt
    64 bit sistemin verimli çalışabilmesi için en az 4gb ram'e ihtiyaç var. 32 bit sistem yükleyin farkı göreceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuz*han

64 bit sistemin verimli çalışabilmesi için en az 4gb ram'e ihtiyaç var. 32 bit sistem yükleyin farkı göreceksiniz.

Sağ olun. Yarın yüklerim o zaman.
  • İsterseniz ultimate yerine home premium ya da professional sürüm de kurabilirsiniz. Bazı özellikler kısıtlı olsa da normal ev kullanıcıları ve sistem gereksinimleri çok yüksek olmayanlar için gayet ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuz*han

İsterseniz ultimate yerine home premium ya da professional sürüm de kurabilirsiniz. Bazı özellikler kısıtlı olsa da normal ev kullanıcıları ve sistem gereksinimleri çok yüksek olmayanlar için gayet ideal.

Temalar filan var ekstradan, vazgeçemiyorum nedense. Bu akşama tamamlarım, sonucuda burada söylerim bu arada, tekrardan sağ olunç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Linux'tan windowsa geçiş
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.