Şimdi Ara

Windows 2. Monitörü Algılamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkarşalar, geçen gün Itopya'dan MSI'ın MAG271R model monitörünü satın aldım, monitörden fazlasıyla memnunum ancak evde atıl bulunan Philips 223V5LSB2/62 monitörü de ikinci monitör yapmak istedim, MSI'ı DP ile bağladım Philips'in ise yalnızca VGA girişi bulunduğu için öncesinde elimde bulunan S-Link'in DP-VGA çeviricisi ile bağladım. Ekran kartım MSI RTX 2060, MSI monitörde görüntü anlamında bir sıkıntı yok ancak Philips'i Windows görmüyor, ayarlar kısmında algıla dediğinde bulmuyor, aygıt yöneticisinde görünmüyor kısaca bağlanmamıştan bir farkı yok.

Forumda bununla ilgili açılmış konular mevcut ancak denediğim yollarda herhangi bir çare bulamadım, ana monitörüm dijital olarak bağlandığı için ikinci monitörün siyaller analago çevirildiği için mi bu sorun oluyor acaba? Çünkü MSI bağlı değilken aynı çevirici ile Philips çalışıyor. Dediğim gibi konular mevcut ancak kaçırdığım bir nokta mı mevcut acaba diye sizlere danışmak istedim. Yardımcı olmaya çalışacak herkese şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

• Daha önce aynı sorun ile karşılaştık. O zaman yaptığım araştırmalarda bunun yaygın bir sorun olduğunu fark ettim ve insanlar bu konu ile ilgili epey bir post atmış. 2 HDMI çalışıyordu bizim durumumuzda belki sorununuzu çözer.
  • wiseboy06 W kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaş da aynı şekilde bir de DP yerine HDMI ile bağlanmayı dene dedi 2. monitör için, denedikten sonra sonucu tekrar yazarım. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zRskill -- 27 Şubat 2020; 17:5:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Bilgisayar Kapanmıyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.