Şimdi Ara

Windows 11 25H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (434. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.721
Cevap
222
Favori
419.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
76 oy
Giriş

bizim matebook lae biraz kıl malesef sürücü konusunda bu huawei'in driver tools ile kendi sürücülerini indirip manuel kontrol etsene, hem de yedekte durur sürücüler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

SteamOS'a geçmeye gerek olur mu bilmiyorum ama SO sayesinde Proton desteği çok daha iyiye gidecektir.

26H1 zaten çıkalı aylar oldu ama yeni nesil cpu lulara göre optimize edilmişlere. Ayrıca eski donanımlara da yüklenebiliyor. Ben Intel ve ARM64 tabanlı pc lerde yükledim.

Hatta 25H2 den 26H1 ye Windows altından bile terfi ettim.

26h2 esasında 24H2 ile bir olan 25H2 in devamı core lusudur yani 26H2 pratikte bir espirisi de olmayacaktır . EP ufak dosya kurulumu ile vakti geldiğinde önceki yıllarda olduğu gibi terfi edilecektir. Yani esasında 25H2 ile 24H2 aynı build / yapıda olması esasında aynı core dan gelmeleridir nominal olarak 25H2 deniliyor aynı kader 26H2 de olacaktır.

Toparlarsak : Core çekirdek olarak CPU optimizasyonu olarak 26H1 daha günceldir rakamsal olarak 26H2 daha güncel algısı oluşmamalıdır.

Birçok kişi 26H1 bariz daha akıcı olduğunu beyan etmektedir ben dahil birçok farklı cihazlarda da yükledim ...

26H2 çıkacak sonbahara doğru ama pratikte dediğim gibi 25H2 core u ile gelecek ... Tavsiyem şuan 26H1 e geçilmesidir. NET .

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Sistemim son güncellemeler yüklü ama hala neden 25H2 yazıyor. Ve Microsoft sitesinde windows 11 iso indirme sayfasında hala güncel sürüm 25H2 bunlar neden 2026 olmadı peki hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntus81 -- 24 Haziran 2026; 10:1:7 >

25H2 demek istediniz sanırım.

Resmi olarak eski CPU lular 26H1 alamaz . O yüzden kendiniz elle manuel yükseltebilirsiniz ( 25H2 veya 24H2 veya öncesinden de ) ya da temiz kurulum boot edilerekten de kurulabilir. Geçen ve memnun kalan birçok kullanıcı DH forumunda da vardır.

26H2 için erken sonbahara doğru çıkar ... Şuan 25H2 de olunması beklenendir olağandır. Sadece sıradışı bir gelişmeyle 26H1 uzunca yıllar sonra görüyoruz.

Sebebi zaten erken olması açıklamış oldum öncesi cevaplarımda da izah etmiştir dolaylı anlaşılabilirdi.

Netice itibariyle toparlarsak : Haziran 26H1 i de sızdırıldı kurun deneyin ...

• Arkadaşlar merhaba. Benim evde 3 tane bilgisayar var 3 üde w11. Çözemediğim bişey var. Mesela çöp kutum boş ben yeni klasör oluşturup çöpe atınca yada fark etmez tek bi dosya çöpe atınca. Saçma sapan bişey yazıyo. Daha önce böyle değildi. Sizde de böylemi acaba
    Windows 11 25H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]

Geri dönüşüm kutusuna sağ tıkla özellikler de ok ile gösterdiğim yer işaretliyse sorarWindows 11 25H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

Donat masayı Mito vakit geldi 🤪😂

• Mito kardeş silme onay iletişim kutusunu zaten soruyor. Çöpün içindeki klSörü yada dosyanın ismi $R8ARENP gibi isimlerle gösteriyor. Orda yeni klasör silinsinmi yazmalıydı. Bu arada işteyim pc evde akşam eve gidince dediğini yapcam. Haber veriririm sana mito

Aynen 25H2 diyecektim. Tamamdır.

Şuan en güncel halinde W11 de böyle zaten normalide böyle.

Fakat klasörde sahibi kullanıcı olmayan sisteme ait bir klasör varsa öyle bir uyarı çıkar.

Siz bu 3 bilgisayardada sistem temizliği yapan bir programmı kullandınızda sahibi sistem olan bir klasör sildi acaba.

Kutuda böyle bir klasör olmayınca ilk görseldeki uyarı çıkar.

• Starborn kullanıcısına yanıt

Arkadaşım ben evde 3 cihaza da windows 10 kurdum. Bütün günceelemelerini yaptım. Ayarlar menüzünü komple kendime göre uyarladım. Denetim masasını bütün ayarlamalarını yaptım. Windws araçları klasörü aötında tüm uygulamaları açtım ve kapattım. Başlattaki tüm uygulamaları açtım . Storedaki uygulamalarında güncellemelerini yaptım. Sonra bi baktımki durum böyle. Herhangi bi işlem yapmadım. Temizleme programları kullanmadım. Geri dönüşüm kutusu boşken, yeni bir klasör oluşturup çöpe atınca yeniklasör silinsinmi demesi lazım. Yada başka bişey silersen onun adını yazması lazım. Bende w10 lu 3 cihazıda w11 e formatladım. Ayın 21 inde. Yukarda yaptığım her şeyi w11 dede uyguladım. Ve sonuç hüsran

Her dosyada yapıyorsa sizin kullanıcı hesabıyla alakalı bir sorun var yönetici olmama gibi.

Şuan zaten bir bug varmış geri dönüşüm kutusunda güncelleme ile düzelebilir bekleyin.

Windows 11 25H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]neowin
    Microsoft confirms Recycle Bin bug across all versions of Windows
    https://www.neowin.net/news/microsoft-confirms-recycle-bin-bug-across-all-versions-of-windows

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 24 Haziran 2026; 21:45:42 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.