Şimdi Ara

Windows 11 Oyunlarda Crash Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni kasa topladım 12.nesil 12 çekirdekli işlemci olduğu için windows 11 kullanmayı tercih ettim ama 3 farklı oyunda crash sorunu ile karşılaştım. Oyunlar God of War, Terminatör Resistance ve Hellbalde Senua's sacrifice

Biosu güncelledim, tüm driverları msi sitesinden güncel olarak indirip kurdum. grafik sürücülerini iki kere kaldırıp temiz olarak baştan kurdum. w11 de her şey güncel. key satın alıp w11'i orijinal yaptım. Bilgisayarda hiç kendi kendine kapanma ve reset atma sorunu olmadı donanım parçalarında sorun var mı bilmiyorum.

Ground Zeroyoutube
    How to Fix Games Crashing on PC Windows 11 This video will show you How to Fix Games Crashing on PC Windows 11 On average, games freeze due to: game problems, outdated drivers, driver incompatibility, the disc running out of space, and other hardware issues. lets learn How to Fix Games Crashing on PC Windows 11
    https://www.youtube.com/watch?v=yCyYaDL3wOg&list=LL&index=1&t=1s

Bu videodakilerin de aynısı yaptım. Yorumlarda sorunun düzeldiğinden bahsedilmiş ama ben de işe yaramadı. Bunu yaptıktan sonra Hellblade crash verdi.

• bios ayarlarından xmp açtım. xmp açtığım için crash yiyor olabilir miyim?

Tüm c++ ve directx'leri güncel olarak kurdum.

Diğer parçalarım.

Ekran kartı: MSI NVIDIA GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12 GB GDDR6 192 Bit

Anakart: MSI PRO B660M-P

İşlemci: Intel Core i7-12700 2.10GHz (Turbo 4.9GHz) 12MB Cache LGA1700

işlemci için Noctua NH-U12S redux, NF-P12 redux-1700 PWM 120 mm Fan Yüksek Performanslı İşlemci Soğutucusu aldım. kasada 4 tane fan çalışıyor. soğutma da sıkıntı yok ısınma problemi olduğunu düşünmüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    windows 10 da Fraps sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.