Yeni kasa topladım 12.nesil 12 çekirdekli işlemci olduğu için windows 11 kullanmayı tercih ettim ama 3 farklı oyunda crash sorunu ile karşılaştım. Oyunlar God of War, Terminatör Resistance ve Hellbalde Senua's sacrifice Biosu güncelledim, tüm driverları msi sitesinden güncel olarak indirip kurdum. grafik sürücülerini iki kere kaldırıp temiz olarak baştan kurdum. w11 de her şey güncel. key satın alıp w11'i orijinal yaptım. Bilgisayarda hiç kendi kendine kapanma ve reset atma sorunu olmadı donanım parçalarında sorun var mı bilmiyorum. ![]() How to Fix Games Crashing on PC Windows 11
This video will show you How to Fix Games Crashing on PC Windows 11
On average, games freeze due to: game problems, outdated drivers, driver incompatibility, the disc running out of space, and other hardware issues. lets learn How to Fix Games Crashing on PC Windows 11 https://www.youtube.com/watch?v=yCyYaDL3wOg&list=LL&index=1&t=1sBu videodakilerin de aynısı yaptım. Yorumlarda sorunun düzeldiğinden bahsedilmiş ama ben de işe yaramadı. Bunu yaptıktan sonra Hellblade crash verdi. |
Bildirim