Şimdi Ara

Windows 11 güncellemesi Başlat menüsünü bozdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

TUF Gaming B550M-E, şans eseri çalışmış bile olabilir. 1600AF üstünde çalışıyordu çünkü, B450M üzerinden kurulmuştu ve başka bir neden ile çıkan arızadan dolayı NVMe.2 kurtarmayı denemek için taktım. Boot oldu, dosyaları aldım ve bir daha da denemedim. Belki karıştırıyor bile olabilirim, çünkü MS'e saydırmaktan yerimde duramıyordum. O aralar sürekli başımı ağrıtıyordu.

• BCRTVKCS kullanıcısına yanıt

O kadar lafı yedikten sonra düşünse ne olur ki? O raddeye gelmesi hata; 6 milyar nüfuslu dünyada kaç kişinin masaüstü bilgisayarı dokunmatik ekran da hibrit sistem olarak tasarlamaya çalıştığı bir işletim sisteminin masaüstü kullanımını tablete göre dizayn ediyor. Hayır bir de 1.5 işletim sisteminden sonra kafaya dank ediyor da "ha, bu olmayacak galiba" diyerek, yenilikmiş gibi sunuyor.

• lterlemez L kullanıcısına yanıt
    Kimse Microsoft Windows'u mükemmel yaptı demedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de tam tersini yaşadım ya. Eski bir bilgisayara win 7 kurayım dedim (default win 7 ile gelmiş bir bilgisayar). Sonucunda driverları tanımadı. Desteklenmediği için bir sürü sorun çıkarttı maalesef. Ghost spectre win 11 kurdum yağ gibi çalışıyor hala

• lightning70 L kullanıcısına yanıt
    Damlalıkla özellik veriyolar ama eski görev çubuğu özelliklerini geri getirmek için yapılacak en güzel hamle StartAllBack kullanmak. Şu an biraz pahalı ama kesinlikle değiyor

• Bu editörü acil kovmanız lazım haber yapmayı bilmiyor @gun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacağınız habere tüküreyim sizin. Elalemin yaptığı progamın hatasını gelmiş microsoft yapmış gibi haber yapıyorsunuz. Site iyice apış arası kokmuş ergenlerle doldu sanki.

Windows 12 en düşük sürümü win 7 home premium x64 gibi tam şeffaflaşabilen aero cam temalı gelirse iyi olur, ayıptır söylemesi hala win 7 x64'teyim, win 10 denedim ses sürücüsü 5.1 ayar yaptırmadı, b450 veya x470 anakart ile 2700x işlemci win 7 yi çalıştırabilir okumuştum, b450 veya x470 anakart üstünde 5800x3d işlemci windows 7 x64 çalıştıabilir mi diye araştırıyorum!, çalışırsa sistemi toplayıp çift sistem win 7 ve win 10 kullanmayı düşünüyorum, şu tecrübemi de yazmazsam çatlarım :)

warezturkey.me'deki 2023 güncellemeli windows 7 home premium x64 kurulu iken şu program ile:https://wpd.app/ telemetri defender vs ne varsa kapatıp fx 4300 işlemci'ye westa beyaz ısı transfer macunu sürdüm, wraith max rgb soğutucu üstüne 12 cm akasa viper fan'ı tek damar elektrik kablosu ile ters bağladım, biostan fan'ı sessize aldım, cpu-z ile stres testinde kasa açık hava 20 derece iken core temp 1.18 programı ile boşta 14 derece yükte 57 derece görüyorum, fan ısıyı kasa dışına üflüyor ve fan çok az tozlanıyor, yükte ses duymuyorum, kışın boşta sıfır derece görünce afallamıştım!, wraith max soğutucu iki katı büyüklükte 12 cm fan altını dolurabilen soket am3+,am4, am5 uyumlu bir modeli olsa derece ne olur acaba, bu 210 watt ısı yayma kapasitesi demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 31 Temmuz 2023; 21:40:16 >

• Keyfimizden kullanmıyoruz ki... ExplorerPatcher olmadan W11'de taskbar'ı ekranın soluna almak mümkün mü?

• Bloody Roar B kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Bana özel mesaj atmışsınız ama cep telefonu ile sms onayı istediği için ve ben de bu tür sitelere pek güvenemediğim için kullanmadığımdan dolayı mesajınızı göremiyorum. Çok spesifik bir şey değil ise buradan gönderirseniz sevinirim.

• makinemi geçen yıl yeniledim ama win11 hiç kurmadım, iyiki kurmamışım. win10dan devam. Muhtemelende win11 kurmadan bir sonraki işletim sistemine geçeceğim. 2 yıldır bitmeyen win11 sorunları bana vista ve win8 yıllarını hatırlatıyor.

5800x3d vs 7800x3d oyun testinde işlemci kullanımı aynı!, 7800x3d frekans olarak daha yüksek, daha az işlemci kullanımı olması gerekmez mi?, bu sorumun cevabını bulamadım

Testing Games kanalı: Ryzen 7 5800X3D vs Ryzen 7 7800X3D - Test in 9 Games

https://www.youtube.com/watch?v=TVyiyGGCGhE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 4 Ağustos 2023; 0:56:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloody Roar B kullanıcısına yanıt

Mantıken şöyle bir cevap verebilirim; sistemler aynı olduğu için ve 7 serisi daha iyi besliyor diyebiliriz. Aynı işlemci kullanımı ile gpu'yu daha iyi destekleyebildiği için FPS oranı artmış gpu'nun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 4 Ağustos 2023; 1:33:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.