Şimdi Ara

windows 10 yüklü MacBook Pro da Magic Mouse 2 problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamünaleyküm arkadaşlar. elimde touch barsız 2017 MacBook Pro var. aslında gayet memnumun fakat bir sıkıntım var ki şuana kadar çözebilen olmadı.

    MacBook Pro da windows 10 da kurulu ayrıca, elimdeki Magic Mouse 2 'yi macOS tarafında kullanabiliyorum, fakat windows 10 tarafında kullanamıyorum. windows 10 tarafında Magic Mouse u gördükten ve kullanmaya başladıktan 40-45 saniye sonra mouse inaktif oluyor. daha sonra bluetooth ayarları kısmına giriş yaptığım anda mouse tekrar aktif oluyor ve gene 40-45 saniye sonra inaktif oluyor. o kadar çok araştırdım ama hiçbir çözüm bulamadım. yardımcı olabilecek kimse var mı acaba?



  • Mac'te windows kullanmıyorum ama bir olasılık aklıma geldi ve sorunun cözümü olabilir belki; Magic Mouse' u windowsta kullanmadan önce macOS'teki bluetooth baglantisdan ayir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_001 -- 30 Aralık 2017; 17:42:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR_001 kullanıcısına yanıt
    Onuda denedim kardeşim valla Mac te windowsu sildim artık o kadar sinir bozucu hale geldi olay. Macos a alıştım zaten ama tabi yoğun bir şekilde excel kullandığım için windows daha performanslı geliyordu sanki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka da aklıma bir yol gelmedi kardeşim.
    Ben de Jbl flip4 Bluetooth hoparlörde aynı sıkıntıyı yaşamıştım. Hem telefonuma hem de mac’e tanımlıydı ve mac’te Müzik dinlemek istediğimde sürekli kopuyordu bağlantı. Telefondan bağlantıyı kesince düzelmişti ve belki sende de aynı çözüm işe yarar diye düşündüm. Neyse sağlık olsun.
    bence mac’e alıştıysan Numbers ile devam etmelisin.
    Kal sağlıcakla..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.