Şimdi Ara

Windows 10 Yüklerken Bilgisayar Kapandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar uzun süre önce altta windows simgesi çıktı.Önce yüklemeyi düşünmüyordum,bugün yüklemeye karar verdim.Windows 10'u yüklemeye başladım sonlara yaklaşmıştım derken bilgisayar kapandı sonra bilgisayarı yeniden açtım.Eski Windows sisteminiz geri yükleniyor (bunun gibi bir şey yazıyordu) yazdı ve bilgisayar bir süre sonra açıldı.Windows 7 yapı 7601 bu windows kopyası orjinal değil yazıyordu arka planda.Bu hatayı nasıl düzeltebilirim ? Windows 10'u yüklemesemde olur.Öncelikle bilgisayardan pek anlamıyorum,açıklayıcı olursanız iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 4 Ağustos 2015; 23:04:24 >

• Windows 7 orjinal mi kullaniyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarı aldığımızda içinde Windows 8 vardı.Sonra bilgisayara format atıldı ve Windows 7 yapıldı.Sahte olabilir Birde eski haline nasıl getirebilirim ? Win 10 yüklemeye kalksam gene bilgisayar kapanır ondan bulaşmıyorum
  • Kureklemeniz gerekiyor o zaman.

• Bu dediğiniz şeyi bilgisayardan çok anlamayan biri yapabilir mi ? Yoksa uzman biri mi lazım ?
    Edit=Sahte Windows 7 kullanmanın bir dezavantajı var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 5 Ağustos 2015; 1:35:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Jayce

Bu dediğiniz şeyi bilgisayardan çok anlamayan biri yapabilir mi ? Yoksa uzman biri mi lazım ?
    Edit=Sahte Windows 7 kullanmanın bir dezavantajı var mı ?

Korsan kullanmanizi tavsiye etmem. Windows key alabilecek maddi imkaniniz varsa lisansli kullanmak her zaman iyidir. O kadar para vermek beni sikintiya sokar diyorsaniz eskisi gibi kullanin.

• Bende orjinal win 8 var iki kere denedim ayni bende de oyle oldu kurulum yuklenirken laptop kapandi actigimda eski surumunuz geri yukleniyor yazdi cozumunu bulan var mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Bilgisayar Kapanmıyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba. Bilgisayarın üzerinde orijinal lisans anahtarı ve sürümü sistem yazar. Etiketteki sürümü yükleyip lisans kodunu girerseniz sorun kalmaz. Ya da laptop ise bilgisayarı ilk açarken recovery tuşu çıkar oradan sıfırlayabilirsiniz. Ha bunları da yapamazsanız Kmspico adlı programla illegal lisanslayabilirsiniz win7 yi. Sorumluluk size aittir

• Soğutucu kullan.Bilgisayar aşırı ısınıyor win 10 yüklerken.Birde bilgisayarın içini temizleyebilirsin,zamanla içinde toz birikiyor.Termal macunda sürebilirsin.
    Edit=@semcanjr Bro o dediğin işlemi yaparsam bilgisayarın içindeki dosyalar silinir mi ? Birde illegal programlar kullanmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 7 Ağustos 2015; 1:16:39 >
  • O risk alınmaz hocam bence şuan ki sürümde kalman mantıklı sorunun çözlen kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Jayce

Soğutucu kullan.Bilgisayar aşırı ısınıyor win 10 yüklerken.Birde bilgisayarın içini temizleyebilirsin,zamanla içinde toz birikiyor.Termal macunda sürebilirsin.
    Edit=@semcanjr Bro o dediğin işlemi yaparsam bilgisayarın içindeki dosyalar silinir mi ? Birde illegal programlar kullanmak istemiyorum

Laptop kullanıyorum o dediklerini yapamam :) ama vantilatörü yapıştırırım dibine öyle denerim akşam :)
  • xProSkill X kullanıcısına yanıt
    Mantıklı.Format attırana kadar bu şekilde kullanacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realite90

Bende orjinal win 8 var iki kere denedim ayni bende de oyle oldu kurulum yuklenirken laptop kapandi actigimda eski surumunuz geri yukleniyor yazdi cozumunu bulan var mi ?

aynı sorun bendede var bulamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.