Şimdi Ara

windows 10 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lenovo z50-70 model windows 10 64 bit bir bilgisayarım var ve beni çileden çıkaran bir sorunum var bilgisayarı tamamen kapatıp açtığımda bir süre bekliyor ve ekranda anlamını pek çıkaramadığım şeyler yazıyor konu hakkında bilgim olmadığından buraya yazıyorum ayrıca windows açılmıyor burada takılıp kalıyor bazen tekrar açıp kapatsamda aynı şeyler tekrar ediyor
    windows 10 yardım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Avg antivirüs kullanıyorsanız güvenli modda giriş yapıp avg yazılımını tamamen sisteminizden kaldırın ve farklı bir antivirüs programı kullanın. Eğer ki Avg antivirüs yazılımlarından birini kullanmıyorsanız bilgisayara bağlı tüm usb aygıtları (yazıcı,klavye,mouse vs.) çıkarıp sistemi o şekilde başlatın. Eğer açılırsa sorunsuz şekilde tek tek usb cihazları bağlayıp yüklenmelerini bekleyin. Bu dediklerime bi bakın hocam durumu yazarsanız eksik kalan kısımlarda yardımcı olmaya çalışırım.

Bu arada eğer avg varsa nasıl kaldıracağınız konusuna kısaca değineyim. Ağ ile güvenle mod seçeneğini kullanın ve güvenli moda girince avg yazılımı kaldırma aracını netten indirip güvenli modda tamamen kaldırma seçeneği ile sisteminizden kaldırın.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.