Şimdi Ara

Windows 10 wifi kopma sorunu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
44.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • paxal kullanıcısına yanıt
    Merhaba paxal,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com
  • Sanırım bendeki ayrı bir sorundu, WiFi normal çalışıyor ama çekim gücü inanılmaz düşüktü. Tüm sürücüleri lenovo support üzerinden indirip yüklemiştim ama ayrıca Windows üzerinden tek tek güncelleme yapmayı denememiştim. Yüklediğim resmi sürücülerin yeterli olduğunu düşünmüştüm doğal olarak. Bahsettiğim sorunlar ve ayrıca ekranın sağ tarafının bazı yerlerinde sanki ekran çerçeveye tam oturmamış gibi çok küçük bir boşluklar da vardı, yandan bakınca belli oluyor.
    @teknoturk



    Tahmin ettiğim gibi ürün satıcıya ulaştı ve satıcı reddetti iadeyi, teknik servise göndermiş.İade detaylarına bakınca gördüm bugün. N11 canlı desteğe başvurdum ve bana elektronik ürünlerde açılmış ürünlerin iadesinde teknik servis raporu şart gibi bir cümle kurdu. Biraz üsteleyince kayıt oluşturuyorum size dönecekler dedi. Müsait olmadığım bir zamanda aranmışım n11 tarafından. Bir daha dönüş olmadı, satıcıya mesaj yazdım ve teknik servise gönderdiğini tekrarladı. Tüketici Hakem Heyetine başvuracağım yarın.

    Kısacası sizinle iletişime geçtim ama yardımcı olmadınız maalesef. Yine de pm ile bilgilerimi yolluyorum size.
    @n11



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 10 Ekim 2018; 21:31:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de Windows 10 pro'lu kasa var usb wifi var baglanmayaya, baglansa da internet çalısmamaya başlamıştı. Sonra da kopuyordu.
    Sifirdan yeni sürüm win 10 kurdum düzeldi. Eski win10 da driverleri kaldırıp en yenilerini de yuklemisdim ama duzelmemisdi usb wifi bozuldu sandiydim laptoba takdim sorunsuz çalışıyordu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    denedim bakalım göreceğiz... film izlerken yada pubg oynarken kapatıyordu şimdi bakacacağım... işe yararsa tekrar yazarım çok teşekkürler cevap için...
  • Hala sorun yaşayan arkadaşlar var ise şuraya bakabilirler. windows 10 wifi kopma sorunu
  • Driver boosterla updateler yaptım . Bundan sonra wifide kopmalar yaşıyorum.keşke yapmasaydım .

    sorunu nasıl çözebilirim bilemiyorum.
  • Sorun bende var.

    Dell 3542 notebook

    wifi Bağlı değilken internete giriyor

    Bazen kopuyor wifi hiç yokmuş gibi oluyor

    Bütün updatelerim tam

    Win 10 son sürüm.

    Harici Tp link USB adaptör aldım aynı sorun onda da var.

    Şaştım kaldım doğrusu

  • macework kullanıcısına yanıt

    Ordakiler de işe yaramıyor denedim

  • ben de bu dertten muzdaribim. ne yapalım acaba_ windows 10 ile gelmişti pc. 8.1 e mi geçelim? standart bütün uygulamalrı yaptı. yabancı forumlar dahil. burda problemi çözenlerin tavsiyelerine ihtiyacımız var. sorun şu: wifi 4 saat çalışır sorun olmaz, bir anda gidiyor sonra. yenidne başlatıyorum olmuyor. kapatıyorum 1 saat bekletıyorum sonra ağ bağdaştırıcı tekrar geliyor. ben de usb wifi stick alacakım ama yorumlar iç açıcı değildi. yok mu bunu uzaktan da olsa çözüp yardım edecek?

  • complete internet repair vardı bir de tweaking.com repair var bunları denediniz mi hocam


    sıfır kurulum denendi mi belki varsayılan ip alınamıyordur tabi bilemiyorum konuyu detaylı okumadım son olarak servisleri bir de gpedit.msc hizmetine bir baksanız sorun regedit üzerinden de çözülebilir hkey local machine vaya benzeri bir registry değeri sebebiyle bu sorun olabilir gibi geliyor

  • teknoturk kullanıcısına yanıt

    Hocam V560 modeli kullanıyorum. SSID hdd taktırdım.. onla mı alakalı bilmem ama wifi kopma sonurunu aynı şekilde bende de var. Süre baya geçmiş ama nasıl kurtardın çözüldü mü? Teşekkürler.

    05062612471 bilgi vermen mümkün mü?

  • Bende bu sorun hala devam ediyo sinir krizi geçircem bi tane koyacam laptopa uçacak.

  • Arkadaşlar,


    Lenovo v560 laptop süperonline 50mbp ile sürekli internet koparıyor, diğer evimdeki 24mpb TTnet ile kesinlikle kopma olmuyor.



    PC 2 defa servise İzmir'de gitti wifi donanımı vs kontrol edildi hepsi sağlam. akabinde format atılıp tekrar kurulmasına rağmen süperonline vdsl olan evimde kopuyor sonradan farkedip bağlantıyı kendim kesip tekrar bağla dediğimde bağlıyor, 3 dk geçmeden yine koptuğunu farkediyorum. Diğer evdeki TTnette böyle bir sorun YOK!. Lenovo destek sayfasına da yazdım ve yazışma linkini sizinle de paylaşmak istiyorum. Bilgi ve önerinize ihtiyacım var, teşekkürler.



    Lennovo destek yazışma forum sayfasıdır.


  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.