|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 10 Ekim 2018; 21:31:11 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Sorun bende var. Dell 3542 notebook wifi Bağlı değilken internete giriyor Bazen kopuyor wifi hiç yokmuş gibi oluyor Bütün updatelerim tam Win 10 son sürüm. Harici Tp link USB adaptör aldım aynı sorun onda da var. Şaştım kaldım doğrusu |
Ordakiler de işe yaramıyor denedim |
ben de bu dertten muzdaribim. ne yapalım acaba_ windows 10 ile gelmişti pc. 8.1 e mi geçelim? standart bütün uygulamalrı yaptı. yabancı forumlar dahil. burda problemi çözenlerin tavsiyelerine ihtiyacımız var. sorun şu: wifi 4 saat çalışır sorun olmaz, bir anda gidiyor sonra. yenidne başlatıyorum olmuyor. kapatıyorum 1 saat bekletıyorum sonra ağ bağdaştırıcı tekrar geliyor. ben de usb wifi stick alacakım ama yorumlar iç açıcı değildi. yok mu bunu uzaktan da olsa çözüp yardım edecek? |
complete internet repair vardı bir de tweaking.com repair var bunları denediniz mi hocam sıfır kurulum denendi mi belki varsayılan ip alınamıyordur tabi bilemiyorum konuyu detaylı okumadım son olarak servisleri bir de gpedit.msc hizmetine bir baksanız sorun regedit üzerinden de çözülebilir hkey local machine vaya benzeri bir registry değeri sebebiyle bu sorun olabilir gibi geliyor |