Hiçbir torrent uygulamasını çalıştıramadım. Hep yanıt vermiyor hatası alıyorum. Tracker engellerini de kaldırdığım halde düzelmedi. Ubuntuda bir sıkıntı olmuyor. Nasıl düzeltebilirim? Teşekkürler.
Güncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bende de aynı sorun var. Kendi sitesinden indirip kurdum, yönetici olarak çalıştırdım, uyumluluk sorunu giderdim, tekrar tekrar indirip kurdum ancak düzelmedi. Yardım edebilecek bir babayigit aranıyorr
tixati
cenkfidanC
kullanıcısına yanıt
Ben çözümü temiz kurulum yaptıktan sonra comodo antivürüs ü kurmakla buldum. Hem sağlam virüs programı hem de defender i devre dışı bırakabiliyorsunuz. Crack sorun olmuyor.
Konu 4 yıl önce konuşulmuş ama çözüm gelmemiş pek.Aynı sorun bende de var şu anda.Geçen hafta windows 10 da çalışan torrent programları format atıldıktan sonra yine windows 10 kullanmama rağmen sorun çıkarıyor;program donuyor,bir süre indirme yapıp sonra error veriyor.Windows defender izin verme uygulama ayarlarını yaptım olmadı.Windows Dfenderı kapattım olmadı.4 farklı torrent programı kullandım yine olmadı.Çözüm önerecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler