Şimdi Ara

Windows 10 Update yapmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba DonanımHaber ailesi;

    Windows 10 Pro 32 bit işletim sistemi kurdum cihazıma. Ancak son güncelleme olan Nisan ayı güncellemesi yani 1709 sürümlü büyük güncellemeyi cihazım indiriyor. Daha sonra yükleme aşamasında bir sorun ile karşılaştı veya güncelleme kurulamıyor diye uyarı veriyor. Bunun için ne yapmam gerek?

    Ayrıca Microsoft Resmi Update Tool programı ile indiriyorum şuan. Bir neticeye kavuşursam konu altına yazacağım. Ancak olmazsa başka alternatif ne var yardımcı olabilir misiniz? Lütfen iyi bir bilgi birikimine sahip olan arkadaşlar konu altına yorum yaparsa sevinirim.

    İyi forumlar.



  • Bilgisayarınız düzgün çalışıyorsa nisan güncellemesini indirmeyin. Şu anda nisan güncellemesinde bazı bilgisayarlarda sıkıntı olduğuna dair haberler var. Haberden direkt alıntı yapıyorum.

    "Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre Windows 10 Nisan güncellemesi kurulumu esnasında bazı Intel SSD modelleri barındıran sistemlerde sürekli çökme veya UEFI ekran başlatma sorunu ortaya çıkmaya başladı."

    Yukarıda yazdığı gibi bir durum mevcut ve daha değişik sıkıntılar da alan var. Sadece ssd'de bir sıkıntı veriyormuş gibi gözüküyor ama yine de indirmeyin. Yanlış okumadıysam microsoft güncellemeyi askıya almış ve kullanıcılarında yüklememesi gerektiğini haber vermişti. Bir süre sonra güncellemeyi düzeltip tekrar vereceklerdi. Ama ne zaman şu an için belirsiz.

    O yüzden şimdilik güncelleme işini askıya alın.

    Ha yok illa indireceğim diyorsanız, Microsoftun sitesinden windows 10 pro 32 bit için usb hazırlama seçeneği var. Oradan windows 10 için en güncel versiyonu usb içine direkt indirip kurabilirsiniz. Güncellemeler ile beraber windows 10 içine kurulmuş oluyor. Bu yüzden güncellemeleri tekrar bir daha indirmiyorsunuz. Tabi burada indirilecek olan windows 10 pro'nun ne kadar süre önce hazırlandığını indirmeden önce bakmanız gerekiyor.

    Kolay gelsin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.