Şimdi Ara

Windows 10 un 1 haftada 2 defa göçmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben acronis kullanıyorum format yerine. Pc yi uzun süredir kullanmıyordum çünkü ekran kartım bozuktu, Ekran kartını taktım pc kullanmaya başladım sonra windowsu 1-2 gün sonra güncelledim güncelledikten biraz sonra tüm programlar silinmeye düzgün çalışmamaya başladı, En önemli çizim programından google cromuna kadar çalışmamaya başladı kendi kendine. Sistem geri yükleme yaptım windowsun kendi geri yüklemesini programlar geri geldi fakat lisansları iptal etmiş ayarları sıfırlamış bazı programlar yine düzgün çalışmıyordu. Sonra acronis ile ilk format attıgım haline döndüm 1 haftadır böyle temiz bir şekilde kullanırken yine aynısı oldu.Şöyleki programların kısayolları siliniyor gözükmüyor açmaya çalışınca açılmıyor sanki hiç kurmamışsın gibi. Bu sefer güncellemeleri kapattım hatta bir sıkıntı olmasın diye. Başına buna benzer bir durum gelen var mı. Sıkıntı Windows 10 da mıdır ?

• Windows 8.1 kullanmayı deneyin. Aynı sorun bundada olurda sorun başka bir yerdedir.

Kolay Gelsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Windows 7 kurdum bakalım
  • win7 forever

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 19 Temmuz 2019; 21:24:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

win7 forever
    W7 de bir kaç programda dll hatası verdi , ne yaptımsa gideremedim , ben tasarım işinden para kazanan birisiyim çizim programı çalışmadı , windows 7 de güncelleme olmadı tam olarak , tekrar w10 a geri döndüm gerekli olan çizim programlarını tekrar kurup acronis ile yedek aldım şu an 1 aydan fazla oldu sıkıntı yok çok şükür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden 8-9-10" değilde 7" tablet?
    13 yıl önce açıldı
    son 2.5 ay
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.