Şimdi Ara

windows 10'u beğendiniz mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    http://windowsphonehaber.com/windows-10-ilk-detaylariyla-telefonlar-icin-gorundu.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En azından beta sürümü çıktıktan sonra açsaydın konuyu sırf tartışma çıkarmak için açılan konular diye düşünüyorum artık bu ve benzeri konuları
  • Gelecek genel özellikler belli wp kulanan arkadaşların fikrini almak için açtım.

• Yazdığım gibi en azından beta sürümü yayınlanmış olsaydı bu şekilde düşünmezdim yazdığın kısmen doğru genel özellikler az çok belli ama bunları kağıt üzerinde değerlendirmek ile kullanıp fikir sahibi olmak çok farklı bir durum kullanılabilirliği önemli kısaca
  • ilyasilkay kullanıcısına yanıt
    Kazanmakla kalmadı Apple yi batırdı,Apple nin çıkışı rekor sayıda iPod satarak oldu,devamında iphone geldi tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Win10 tamamen hayal kirikligi oldu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steve'e saygım sonsuz ama Apple da Steve den sonra yerinde sayıyor.4s 5s 6 bunlar ikiz kardeş gibiler.Steve yaşasa imkanı yok bunlar piyasaya sunulmazdı (biraz hayatı ile ilgilenenler ne demek istediğimi anlar)Farklı bir şey istiyorum.İnsanların kalbine giden bir yol,ayrıca deli gibi havalı olmalı... Gibi.Steve bence modern dünyanın mimarı.O olmasa şu an durum vahimdi.O olmasa Microsoft da bu kadar hızlı ilerleyemezdi.İşletim sisteminden yoksun bir dünya ya da yaşıyor olurduk.Tahminimce Win10 yerine şu an 95 tarzı bir şey çıkardı.Buna takriben hastaneler hala kuyruk.Arabalar dandik.Tüplü Tvler konuşulacak çok şey var.Konuşmak tartışmak isterseniz yeni bir konu açalım.Ruhun şad olsun Steve sen hiç unutulmayacaksın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyasilkay -- 28 Ocak 2015; 1:53:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyasilkay

Steve'e saygım sonsuz ama Apple da Steve den sonra yerinde sayıyor.4s 5s 6 bunlar ikiz kardeş gibiler.Steve yaşasa imkanı yok bunlar piyasaya sunulmazdı (biraz hayatı ile ilgilenenler ne demek istediğimi anlar)Farklı bir şey istiyorum.İnsanların kalbine giden bir yol,ayrıca deli gibi havalı olmalı... Gibi.Steve bence modern dünyanın mimarı.O olmasa şu an durum vahimdi.O olmasa Microsoft da bu kadar hızlı ilerleyemezdi.İşletim sisteminden yoksun bir dünya ya da yaşıyor olurduk.Tahminimce Win10 yerine şu an 95 tarzı bir şey çıkardı.Buna takriben hastaneler hala kuyruk.Arabalar dandik.Tüplü Tvler konuşulacak çok şey var.Konuşmak tartışmak isterseniz yeni bir konu açalım.Ruhun şad olsun Steve sen hiç unutulmayacaksın...

Evet steve olmasaydı şuan donsuz gezecektik , hatta arabalar bile olmayacaktı. Eve işe at ile gidip gelecektik.

• quote:

Orijinalden alıntı: dedektif_dh

quote:

Orijinalden alıntı: ilyasilkay

Steve'e saygım sonsuz ama Apple da Steve den sonra yerinde sayıyor.4s 5s 6 bunlar ikiz kardeş gibiler.Steve yaşasa imkanı yok bunlar piyasaya sunulmazdı (biraz hayatı ile ilgilenenler ne demek istediğimi anlar)Farklı bir şey istiyorum.İnsanların kalbine giden bir yol,ayrıca deli gibi havalı olmalı... Gibi.Steve bence modern dünyanın mimarı.O olmasa şu an durum vahimdi.O olmasa Microsoft da bu kadar hızlı ilerleyemezdi.İşletim sisteminden yoksun bir dünya ya da yaşıyor olurduk.Tahminimce Win10 yerine şu an 95 tarzı bir şey çıkardı.Buna takriben hastaneler hala kuyruk.Arabalar dandik.Tüplü Tvler konuşulacak çok şey var.Konuşmak tartışmak isterseniz yeni bir konu açalım.Ruhun şad olsun Steve sen hiç unutulmayacaksın...

Evet steve olmasaydı şuan donsuz gezecektik , hatta arabalar bile olmayacaktı. Eve işe at ile gidip gelecektik.

Artık yeni at modelleri çıkardı 😄 Horsewagen 😄

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.