Şimdi Ara

Windows 10 sürüm tavsiyesi (lanet win10 dan kurtulamıyorum) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aslında m.2 slotlar sata ssd'lere oranla çok daha yüksek hızlar için tasarlanmıştır ama dizüstü bilgisayarlarda genellikle mevcut hdd'yi koruyarak zahmetsizce ssd eklemek için büyük bir kolaylık sağlar. Örneğin benim dizüstü bilgisayarımda m.2 sata slotu bulunmadığı için mevcut hdd yerine ssd'yi koyup boşa çıkan hdd'yi bir adaptörle optik sürücü slotuna taktım. Yine ayrıca bir adaptör alarak optik sürücüyü de ona ekledim ve onu usb kabloyla harici olarak lazım olursa kullanıyorum. Linkini vermiş olduğunuz model zaten normal sata ssd hızlarında ama yüksek performanslı m.2 ssd'ler kadar ısınmaz ve onlar kadar pahalı değildir. O nedenle seçim size kalmış. Ancak bir hatırlatma yapayım, linkini verdiğiniz firma ürünleri yurtdışından getirtir ve forumda oldukça şikayet almıştır.
  • m2 slot varken bunu değerlendirmek istiyorum.. illa o firmadan almıcam tabiki.. bütçeme uygun onu buldum hızlı bir arama yaptım en iyisi sıcak fırsatlarda m2 ssdler için indirim beklemek en az 240-250 gb almak istiyorum.. değerli yorumunuz için o firmanın tutumu şikayetleri için tekrar çok teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.