Merhaba arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayarımı güncelledim ve aşağıdaki sorunlar oluştu.
1-) Görev yöneticisinde ki bazı uygulamalar durduruldu. 2-) Görev yöneticisinde ki bazı uygulamalar yeşil yaprağa benzer bişey çıktı. 3-) Masaüstünde ki arama işaretine basınca yazı yazılmıyor. 4-) Bilgisayarın ayarlar menüsüne girince yazı yazılmıyor. 5-) Bilgisayardan hesap makinesini açmaya çalışıyorum ve açılır penceresi çıkıyor sonra kapatıyor kendini 6-) Excel ve word de hatalara neden oldu mesela excele giriyorum sayfayı yatay veya dikey yapamıyorum soluk gözüküyor giremiyorum. 7-) Masaüstüne herhangi bir dosya açıyorum veya internetten resim indiriyorum klasör veya resmin sağ üst tarafında mavi iki ok çıkıyor. 8 -) Masaüstüne yüklediğim resimi kırpma veya düzenleme yapamıyorum. 9-) Güncellemeye gidiyorum ama güncelsiniz diyor.
sorun devam ederse sorunun olmadıgı bir zamana sistem geri yükleme yaparsın
bunların hepsi cleaner ve optimizasyon için kurduğunuz programlardan kaynaklanıyor. cortonayı devre dışı bırakınca oluyor. microsoftun sitesinden orjinal iso ile temiz kurulum yaptıktan sonra hiçbir şey kurmayıp ve ayar yapmayıp direk test edin hata veriyorsa o zaman yazın.