Bildirim
Windows 10 Sıfırlama Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
- Windows Başlat Düğmesine tıklayın
- Arama kutusuna "cmd" yazın
- Arama sonuçlarında cmd'ye sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır"ı seçin.
Aşağıdaki komutu komut satırına girin ve ENTER a basın. Daha sonra sıfırlamayı tekrar deneyin. Aslında temiz kurulum yapsanız daha doğru olurdu.
sfc /scannow
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C0MPUTER -- 29 Kasım 2020; 17:12:16 >_____________________________ """Acil yardım, lütfen yardım gibi ifadeler içeren, sorun hakkında bilgi içermeyen ciddiyetsiz başlıklara cevap vermiyorum!!! -
Dediğinizi yaptım aynı hatayı veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
https://www.youtube.com/results?search_query=there+was+a+problem+resetting+your+pc+windows+10
Bu videolardaki çözümleri deneyiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C0MPUTER -- 11 Aralık 2020; 14:12:48 >_____________________________ """Acil yardım, lütfen yardım gibi ifadeler içeren, sorun hakkında bilgi içermeyen ciddiyetsiz başlıklara cevap vermiyorum!!!
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- windows 10 crack
- chatgpt ucuza alma
- sağlam lisans güvenilir mi
- kmspico nedir
- internet güvenlik ayarlarınız bir veya daha fazla dosyanın açılmasını engelledi
- mavi ekran hatası
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- bilgisayar adı değiştirme
- bilgisayara şifre nasıl koyulur windows 11
- gereksiz dosyaları silme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X