Şimdi Ara

Windows 10 PRO mu Windows 8.1 PRO mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben şahsen Windows 10'u denedim son RedStone güncellemeli sistemi kurdum, Windows 8.1 PRO son güncellemesine kadar kurulu sistemden daha yavaştı bana öyle geldi. İşlemler yavaş gibi geldi Windows 10'da. Windows 8.1 PRO daha stabil bir sistem sanki. Çok seri 10'a göre sanki bana öyle geldi. Sizlerin fikirlerini merak ediyorum son sistem bir laptop alsanız hangi sistemi kurarsınız ? Sizin fikriniz nedir ? Fikirlerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Bu forumun canı cehenneme dostlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

Windows 10 kullanıyorum. Redstone güncellemesini kurmadım. Anladığım kadarıyla sorunlu bir güncelleme. Ben şuanki kurulu sistemimden memnunum. (1511 versiyon)
    Ancak redstone düzeltilene kadar windows 8.1 seçenek olarak kullanılabilir.

Usta ne bileyim ya 8.1 çok seri geliyordu bana. 10 Şu an kurulu fakat serilik ve stabillik açısından pek iyi değil gibi görünüyor son güncellemeler kurulu.

Orijinalden alıntı: Mr_ReaLisT

quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

Windows 10 kullanıyorum. Redstone güncellemesini kurmadım. Anladığım kadarıyla sorunlu bir güncelleme. Ben şuanki kurulu sistemimden memnunum. (1511 versiyon)
    Ancak redstone düzeltilene kadar windows 8.1 seçenek olarak kullanılabilir.

Usta ne bileyim ya 8.1 çok seri geliyordu bana. 10 Şu an kurulu fakat serilik ve stabillik açısından pek iyi değil gibi görünüyor son güncellemeler kurulu.

Olabilir win10 stabil değil şu an.
    7 yıl önce açıldı
    Windows 8 nedir
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.