Şimdi Ara

Windows 10 oyunlarda tam ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu durum daha önceden windows 7 / 8 /8.1 sürümlerinde başıma gelmişti.Oyunları açtığım zaman yanlarda siyah sütunlar olup tam ekran olmuyordu.Çözümünü ekran Çözünürlüğünü en düşük getirdikten sonra ordan gelişmiş ayarlardaki intel hd grafik paneli sekmesinden ekranı tam ölçeklendirip çözünürlüğü tam ölçeklendirebiliyordum şimdi windows 10da bu durmunu yapamıyorum en yüksek çözünürlükte sadece ekran ölçeklendirmesini koru sekmesi var. Dediğim gibi eskiden en düşük ayarlayıp ekranı tam ölçeklendirten sonra bu sekmeyi koruyabiliyordum ama şimdi olmuyor.Bu sorunu yaşayan ve çözümünü bilen biri yardımcı olabilirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.P Mcmurphy -- 11 Ağustos 2015; 0:57:55 >

• yok mu yardımcı olacak bir insan evladı ?
  • kardeş yeni nesil oyunların çoğunda oyun pencere modu özelliği var ( ne işe yarıyorsa artık ? )
    Bu aktif olabilir ayarlardan kapatman gerekebilir...
  • R.P Mcmurphy kullanıcısına yanıt
    http://idealkaynak.blogspot.com/2015/10/Half-Life-ve-Counter-Strike-v1.5-Tam-Ekran-Yapma-Ozel-Cozunurluk.html
    çözüm burda ancak fps yarıya düşüyor en azından ben,m oynadığım wolfet enemy de
  • jay1jay J kullanıcısına yanıt
    valla 2 ay önce win 10 dan win 8e döndüm.Büyük ihtimal bu çözümde olmazdı. Benim laptop markası güncellemelerle pek uyum sağlamıyor( samsung np350e7c) nette arattığımda herkes aynı sorundan yakınmış
    yinede sağol bro ve enemy territory bende oynardım bir zamanlar hala arada sırada oynarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.