Şimdi Ara

Windows 10 oturum acma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar hergun kullandigim pc yi yeniden baslattiktan sonra giris ekrani geldi ve sifremi gireyim derken ben oturum sifremi yazmak icin klavyeye dokununca bu geri atiyor en son sadece duvar kagidi kaldi . YENİDEN Pcyi baslatinca yine ayni sorun oturum sifremi girsem acacam ama bu salak windows yazilimi ugrastiyor .Napmak lazim tavsiyesi olan
    Windows 10 oturum acma sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı hatayı ben de yaşadım kardeş. Denemediğim şey kalmadı, en sonunda pes ettim ve 8.1'e döndüm. Moralini bozmayayım ama bilinen bir çözümü yok. Eğer bilen bulan varsa buraya yazsın çözümü, ben de merak ediyorum.
  • Hatayi cozdum arkadaslar yurt disi forum ve videolari arastirdim ve sonunda uygulamayi basardim . Sizde boyle bi hata yasarsaniz Youtube da Windows 10 stuck Welcome screen yazin adamlar anlatiyor . Tek ihtiyaciniz bir windows 10 kurulum usb si olusturma . Sonra bilgisayarinizi bu Usb ile baslatip kurulum ekraninda kur demeyil windows onar kismina gelip komut penceresini aciyorsunuz . Gerekli adimlari uygulayinca sorun kalkiyor . Bu adimlari dedigim basligi youtube da aratirsaniz bulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Kasma Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Windows 11 ekran kapanma sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.