Şimdi Ara

Windows 10 Office Programları Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi Windows 10 Office programları ücretli. (Ben bilmiyordum.) Bana şu an yalnızca Word programı lazım not defteri çok ilkel kalıyor. Word 2013ü Microsoft'un sitesinden indirdim ücretsiz diye. Win 10'la uyumlu olmadığı için çalışmadı. Ben bu bilgisayarı alırken Office programları yüklü diye alıyorum yani alma şartım bu değil elbette ama ezelden beri yüklü olarak geliyordu bilgisayarlarda. Doğal olarak insan yüklü olmasını bekliyor. Ücretli olduğunu görünce şaşırmıştım. 2013 ü açamadım. Ne yapmam gerekiyor şimdi illa win7 mi yükleyelim veya korsan mı kullanalım? Arkadaş, bilgisayarda bir şeyler yazmak, düzenlemek de paralı olacaksa bilgisayara neden para veriyorum alırken ben? Bir de aylık yıllık tarife yapmışlar acayip sinirlerim bozuldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-833FC2573 -- 20 Haziran 2019; 23:21:21 >

• edu uzantili emailin varsa office internet surumunu bedava kullanabiliyorsun.
  • Win 7'ye döneceğine Office 2018 yüklemen daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korsan -- 21 Haziran 2019; 0:43:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kmspico

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.