Şimdi Ara

Windows 10 na explorer 8 nasıl kurulur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Windows 10 na explorer 8 nasıl kurulur yardıma ihtiyacım var, konuya hakim olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler..

• Explorer derken Internet Explorerı mı kastediyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 24 Mayıs 2016; 13:46:08 >
  • Audi383848 kullanıcısına yanıt
    evet hocam
  • oguzhantimarli O kullanıcısına yanıt
    Kuramassın.İnternet Explorer 8'in desteği sona erdi.Bazı siteler desteklemiyor.

Windows 10'da İnternet Explorer 11 bulunuyor.
    kurulmadığını biliyorum işte belki bi bilen vardır diye konu açtım
  • oguzhantimarli O kullanıcısına yanıt
    Windows 10 ile gelen ie 11'i eski sürüm ie uyumluluk modumda çalıştırabilirsiniz. F12 tuşuna basın ve açılan sayfanin üst barından ie 11 olan ayarı ie 8 yapın açmış olduğunuz sayfayı sanki ie 8 ile açmişsiniz gibi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    onuda denedim hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar windows 10 da ie 10 kurulumu yapılabilir mi ie11'i kaldırdım fakat ie10 kurulumu için setup bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeHaBT

Merhabalar windows 10 da ie 10 kurulumu yapılabilir mi ie11'i kaldırdım fakat ie10 kurulumu için setup bulamadım.

İe10 desteği bitti.Yanlızca ie11 destekleniyor.

Cevabınız için teşekkür ederim peki uyumluluk modu ayarlarından ie 10 'u seçsem bu modda sorunsuz çalışırmı?
  • quote:

Cevabınız için teşekkür ederim peki uyumluluk modu ayarlarından ie 10 'u seçsem bu modda sorunsuz çalışırmı?

Deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 25 Temmuz 2016; 17:21:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audi383848

quote:

Deneyin.

Merhaba , denedim başarısız oldu f12 ile ayarları açıyorum uyumluluk modu için başka yaptığımız bir ayar mevcutmudur. Bu arada ilginiz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.