Şimdi Ara

Windows 10 (Kurulum Hatası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün windows 7 home basic 32 bit işletim sistemimi win 10'a yükseltmek istedim ve microsoftun sitesinden kurulum dosyasını indirdim. Kurulumu başlattım win 10 indirilmesi tamamlandı daha sonra kuruluma geçtiği an bu hata ile karşılaştım (''Bilinmeyen bir komut satırı seçeneği [/DynamicUpdate] belirtildi'') nedeni ve çözümünü bilen varmı araştırdığım hiçbiyerde bu sorunla karşılanı bulamadım..
     Windows 10 (Kurulum Hatası)

• Seninle aynı sorunu yaşayanlar. Microsofta yazmış ama henüz bir çözüm belirtilmemiş.

http://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/windows_7-windows_install/windows-10-kurulum-hatas%C4%B1-yard%C4%B1m/f979d65c-11c1-4a52-8350-6813f9ca43ce?auth=1

PC'ni son çıkan windows 10 insider preview build 11099'a yükseltmeyi dene belki aynı sorunla karşılaşmazsın. Tabi sana uygun türkçe sürümünü şu an bulman zor olabilir ama nette bir araştır istersen.

• Bugün windows uptadeden güncelleştirmeleri denetle diyip bikaç güncelleştirme yüklendi bilgisayara daha sonra tekrar windows 10 kurulum setupundan kurmayı denedim ve sorunsuz bir şekilde kuruldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.