Şimdi Ara

windows 10 (((Korsan oyunlar çalışmayacak))

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 10 korsana geçit vermiyor. Güvenlik protokollerini iyice sertleştiren Windows 10’da oynanması mümkün olmayan korsan oyunlar belli oldu.

Windows 10 üzerinde SafeDisk ve SecuRom DRM sistemleri kırılmış korsan oyunların hiç biri oynanamayacak. Microsoft güvenlik departmanı sözcüsü Boris Schneider’ın yaptığı açıklamaya göre Windows 10 işletim sistemi, eski kopya koruma sistemlerine sahip olan oyunların hiç birini çalıştırmayacak. SafeDisc ve Securom DRM’in bazı sürümlerini barındıran bu oyunları Windows 10’da çalıştırıp oynamak mümkün olamayacak.

Bu tip sistemler kullanan oyunların başında ise Grand Theft Auto III, Battlefield 1942, The Sims, Microsoft Flight Simulator 2004 geliyor.

Ancak Microsoft işi bu kadar gevşek bırakmayacağını “.exe” dosyalarının da taranarak, yeni nesil korsan kopyalarında engelleneceğini de söyledi. Bu durumda çok yakın bir zamanda Windows 10 işletim sistemi üzerinde SafeDisc ve Securom DRM dışında diğer sitemlerinde engellenebilmesi mümkün olacak.

Windows 10 şimdilik “no-CD” yaması kullanan korsan oyunları kesinlikle engelliyor. Microsoft oyun telif hakları koruma protokolünü çok yakında daha net açıklayacak.

kaynak: tamindir

• Win 8 e geçeriz kendileri kaybeder .s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne güzel işte.
  • wlla bnm arkds yukledi korsanuda actı bnde gecicem denicemde engelleybleceklerini sanmıyorum yalan o isler bnce korsanın onunde duramazlar...
  • Ne korsan oyunum ne de programım var, sıkıntı yok benim için.
  • kesin windows defender a güvenerek söylüyor ve bizde napıyoruz
  • Korsan oyun dönemi devam edilecek durdurulmayacak artık hackerlar işi çözüyor zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya ne engellemesi Kaç tane oyun oynadım hepside korsan :D
  • Bende Windows 10 kullanıyorum çok güzel ama bu korsan olayından sonra tekrar Windows 8.1'e geçicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat1273 -- 20 Ağustos 2015; 22:10:33 >
  • W10'a tam destek o zaman.

Kendileri kaybeler diyenler geri dönebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun oynama işi artık lüks oldu , yeni oyunların alayı hayvanımsı sistem istiyor ve sizin sisteminiz pek iyi değilse bu oyunu orjinal almak isteseniz bile pc'nize güvenmediğiniz için önce denemek istiyorsunuz ve burada da devreye kürekli oyunlar giriyor.Ya donanım fiyatlarını ucuzlatsınlar ya da oyunların sistem gereksinimleri düşürsünler korsanı engelleyeceklerse.Kusura bakmasın kimse herkes gtx980 gibi kartlar alacak durumda değil.
  • Steam çıktı çıkalı korsan işi bayağı bir düştü zaten. =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.