Şimdi Ara

Windows 10 işletim sisteminin Teknik Önizleme Sürümü çıktı, indirebilirsiniz! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
13
Favori
16.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • USB den kurarken direkt olarak flash belleğe atıp bios dan boot ederek kurabiliyor muyuz ? yoksa win to boot gibi bir program gerekiyor mu
  • anlamadıgım nokta, amd apu tarafında hız farkı varmı ? wındows 7 den geçmeye değer mı ? oyunlarda kasma felan yapacaklsa hıc ugrasmayalım
  • Kimsede işlemci bellek kullanımını,klasör geçişlerinindeki(içinde çok fazla resim küçük dosyalar olan)hızı-disk kullanımı- söylememiş.
    Windows 8.1 den performans olarak bi fark var mı şu anki sürümde?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Windows ME -> Windows 4
    Windows XP -> Windows 5
    Windows Vista -> Windows 6
    Windows 7 -> Windows 7
    Windows 8 -> Windows 8
    Windows 9 -> Windows 10

Windows ME -> Windows 4
    Windows XP -> Windows 5
    Windows Vista -> Windows 6
    Windows 7 -> Windows 7
    Windows 8 -> Windows 8
    Windows 8.1 -> Windows 9
    Windows 10 -> Windows 10

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

anlamadıgım nokta, amd apu tarafında hız farkı varmı ? wındows 7 den geçmeye değer mı ? oyunlarda kasma felan yapacaklsa hıc ugrasmayalım

Günlük kullanım için final sürümünü niye beklemiyorsunuz ki. Adı üzerinde teknik önizleme sürümü, kasma da olur hatalar uyumsuzluklar da.

• Başlat menüsünü beğendim benim gibi eski tip sevenler ile yeni stil harmanlanmış orta yol bulunmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

quote:

anlamadıgım nokta, amd apu tarafında hız farkı varmı ? wındows 7 den geçmeye değer mı ? oyunlarda kasma felan yapacaklsa hıc ugrasmayalım

Günlük kullanım için final sürümünü niye beklemiyorsunuz ki. Adı üzerinde teknik önizleme sürümü, kasma da olur hatalar uyumsuzluklar da.

wındows 8 8.1 de kasma sorunu vardı bı ıhtımal duzeldı mı dıye sormak ıstedım,
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

Win7 64 bit ile mutlu mesut devam ediyoruz.

Ama yinede bi vbox yapmak lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 9 ne oldu...? zamanmı atladı.. benmi kaçırdım arkadaş ne oluyoz..?

• Cortana dan ne haber peki var mı şu an sonra mı gelcek ? win9 gibi o da kayıp mı oldu yoksa
  • Tek kelime ile harika.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

quote:

wındows 8 8.1 de kasma sorunu vardı bı ıhtımal duzeldı mı dıye sormak ıstedım,

Nerde kasma oluyordu? Hatirlayamadim.

• Asıl sürüm 2015'in ortalarına doğru çıkacakmış.O zamana kadar bir sürü şey değişir sistemde.
  • Beyler freedos pc alacağım win 8 e para vermek yerine bunu kurayım mı? Ücretsizdi sanırsam

• adamlar artik baslat cubugu icin isletim sistemi ciksrtiyorlar iyice sacmalamaya basladilar

• quote:

Orijinalden alıntı: Tobiobito

Tamam belki mac işletim sistemi desteklemiyor(Cs go mac için var,ve adobe yazlımlarıda öyle diğerlerini bilmiyorum) ancak mac os alman demek o bilgisayarda windows kullanamazsın demek değil.Bende macbook pro var ve tamamen yasal bir yolla bilgisayarımın bir açılır penceresini windows yapabiliyorum (bootcamp den daha kolay ve pratik) bu sayede o dediğim tüm oyunlar çalışıyor.Ancak windows kullanan biri hiçbir şekilde mac osx in final cut pro sunu ve xcode unu kullanamaz.Belki hackintosh falan vs denersiniz ancak güvenli bir yol değil.

Benim dediğim yöntemle 15 dakikada mac inizin bir masaüstünü windows a çevirebilirsiniz işte o yol:http://www.parallels.com/eu/products/desktop/

Şimdi demeyin işte windows a muhtaç diye sonuçta alt tarafı bilgisayarın 1 masaüstünü (mac yıllardır çoklu masaüstü var.Size windows 10la gelicek) windows olarak kullanırsın.

mac osx den skyrim oynasana demeyin bundan sonra oynanıyor işte o zaman sizde windowsdan xcode açsanıza

Mac bilgisayarlar kişisel bilgisayarlar kadar güçlü grafik işlemcilere sahipler mi?

Quadro, firepro gibi kartlar hariç. Onlarda o kadar verimli oynanmıyor oyun.

• Sadece başlat menüsü için isiketim sistemi büyün ihtimalle windows 8.1 sistemin kerneli bunu update ile başlat menüsünü getiremiyekti birde xp destek kesildi ve bankalar için ve IT uzmanlarının kullanması için windows 10 çıkacak tir.

• Tobiobito kullanıcısına yanıt
    Mavericks tabikide ücretsiz olacak,çünkü Apple'lar için üretiliyor.Çalışacağı sistemlerin donanımları sınırlı.Windows'da sınır yok,çalışacağı birçok donanım var ve hepsie destek vermek zorunda.Donanım olarak bakmasan bile yazılım olarak farklar keskin bir şekilde kendini gösteriyor.Apple'da bir şekilde windows kuruyorsun ama performans normal windows'lar gibi oluyor mu tartışılır.İmac'lerde performans düşüyordu.(özelliklede cg yazılımlarında)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.