Şimdi Ara

Windows 10 hiçbir şeyi açmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 2 gün önce windows 10 format attım ve kasmadan sorunsuz kullanmaya başladım. Dün gece de aynı şekilde sorunsuz bir biçimde kullanıyordum taa ki bilgisayar güncelleştirme atıp kapatılana kadar. Öğle saatlerinde kalktım ve bilgisayarı normal bir şekilde açtım. İlk olarak bellek ve disk kontrolüme bakayım dedim ki sağ tıklayıp görev yöneticisi dediğimde karşıma altta atacağım ss şeklinde bir hata verdi. ( taskmngr.exe- sistem hatası. ) Dedim neyse araştırayım internetten açtım yandexi kontrol ederken seçenekleri deneyeyim derken başlat menüsünün, masaüstündeki uygulamaların (chrome, yandex hariç) hiçbirinin dosyalar vs çalışmadığını farkettim. Ve windows tuşu+ r basıp powershell yaptım ki önüme 1 saniyelik ekran gelip geri gitti. aynı şekilde regedit de yapamadım. Lütfen yardım edin, daha 2 gün oldu format atalı tekrardan atmak istemiyorum.

    Ss paylaşamıyorum masaüstüne atamıyorum ssi link olarak atacağım da hızlı resime atmam için pngsi lazım o da olmuyor size direkt hata kodunu ve hatayı atayım.

    Taskmgr.exe- Sistemm hatası

    Program, DUI70.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan başlayamıyor. Bu sorunu çözmek için programı yeniden yüklemeyi deneyin.







  • Burada yazılanları uygulamaya çalışın:https://tr-tr.facebook.com/notes/inndircom/taskmgrexe-hatası-ve-çözümü/342169173674/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 12 Mart 2017; 13:23:44 >
  • Yardımınız için çok teşekkür ederim ben taskmngr olarak adlanmıştım fakat yanlış yazdığımı farkettim ve bu nedenle özür diliyorum. Keşke daha erken yapsaydınız yorumu, format atmak zorunda kaldım. Sadece C diskine tekrardan w10 formatı uyguladım. Hata benim aslında, biraz daha bekleyip sizin çözümünüzü uygulamalıydım. Fakat w10'un koruma programı ile yaptığım ''tam tarama'' da yaklaşık 1.30 saat süren bir tarama sonucu hiçbir şey bulamamıştı. Bu nedenle virüsten dolayı değildir diyip saatlerce uğraş sonucu format attım.

    (laptopu bugün sahibine vereceğimden dolayı işi aceleye getirdim.) tekrardan karşılaşırsam söylediğiniz seçenekleri uygulayacağım. İyi geceler dilerim.

    -ÇÖZÜLDÜ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrInterpreter -- 12 Mart 2017; 1:52:42 >
  • Slm format attığınız dvd veya flash da sıkıntı olabilir yeni İSO indirip tekrar boot dvd si oluşturun @kalemlikte her konuya virüs olabilir yazmiş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öneriniz için teşekkürler ederim, hep aynı usb'den atıyorum formatı. Bir dahakine başka bir usb ile deneyeceğim, umarım sorun çıkartmaz. Şuan da directx hatası alıyorum bunun için farklı bir konu açmama gerek yok sanırım bu konudan devap edebilirim umarım?

    DirectX Setup

    An internal system error occured.
    Please refer to DXError.log and DirectX.log in your windows folder to determine problem.


    Hata bu şekilde denediğim çözümler ise virüs programını devredışı bırakmak, redegit'den diretx klasörünü silmek ve tekrardan yüklemek.

    Denediğim çözümler buydu fakat hiçbiri işe yaramadı. Bunun hakkında bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrInterpreter -- 12 Mart 2017; 13:29:55 >
  • MrInterpreter M kullanıcısına yanıt
    Webdirecxt diye google de aratıp indirin pc tarayacak eksik varsa indirecek windows orjinalmi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Directx sorununu dll indirip windows klasörüne atarak çözdüm asıl mesele windows 10 laptopum hiçbir şey açık değilken %100 diskimi yiyor.



    Denediğim fakat başarısız olduğum yollar;

    Windows search, update, hızlı getirme bunları kapattım ve hiçbir değişiklik yok.

    -windows orjinal değil. @Butterflies



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrInterpreter -- 13 Mart 2017; 3:7:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrInterpreter M kullanıcısına yanıt
    Orjinal windows kullanın bence görev yöneticisi -işlemler kısmının resmini atabilirmisiniz %100 disk kullanımı oldugunda

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Butterflies ,


    Windows 10 hiçbir şeyi açmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.