Bildirim
windows 10 hesap makinesi silinmiş
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Birkaç gün evvel windows 10 güncellemesi yaptım ve bende de silinmiş. Store mağazasından da yüklenmiyor. Hata veriyor anlamadım.
_____________________________ -
Windows güncellemesi sonucu böyle bir sorun ortaya çıkıyor bazı pclerde. Arama bölümüne ms-resource:appname yazıp enter a basın hesap makinesi çıkar.quote:
Orijinalden alıntı: foxryum
Birkaç gün evvel windows 10 güncellemesi yaptım ve bende de silinmiş. Store mağazasından da yüklenmiyor. Hata veriyor anlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKTURKBAYBARS -- 17 Ağustos 2020; 12:7:41 >_____________________________ Nᴇ BüYüᴋ ꜱöYLᴇ, Nᴇ çᴏᴋ ꜱöYLᴇ; Yiğiᴛ işᴛᴇ GᴇRᴇᴋ.
Lᴀғı BᴏL, ᴋᴀRNı GᴇNiş ꜱᴏYLᴀRı ᴛᴀᴋLiᴛ ᴇᴛᴍᴇ;
Söᴢü ꜱᴀğLᴀᴍ, öᴢü ꜱᴀğLᴀᴍ, ᴀᴅᴀᴍ ᴏL, ıRᴋıNᴀ çᴇᴋ !..
𐱅𐰇𐰼𐰚 - 𐱅𐰇𐰼𐰰 𐱅𐰇𐰼𐰚 - 𐱅𐰇𐰼𐰰 𐱅𐰇𐰼𐰚 - 𐱅𐰇𐰼𐰰
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- klasöre şifre koyma
- windows biçimlendirmeyi bitiremedi hatası
- televizyondan pat diye ses geldi kapandı
- bilgisayar şifresini yanlış girdim kilitlendi nasıl açabilirim
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- root nedir
- iso dosyası
- ekran kartı resetleme
- zyxel modem kurulumu
- pc otomatik kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler