Şimdi Ara

Windows 10 Filme Alt Yazı Ekleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın, sorunuma gelecek olursak;
    Windows 7 de filmi açıp (media player ile) alt yazıyı da üstüne sürükleyince alt yazı açılıyordu. Win 10 a geçince filmime devam edecektim ama ne media player ile açınca ne de filmler ve tv uygulaması ile açınca alt yazı eklenebiliyor. Yardımlarınızı bekliyorum :)

Gigabyte B450M S2H ~ AMD Ryzen 5 2600 ~ Sapphire Radeon RX 590 Pulse ~ (2x) Corsair Vengeance LPX 3000MHz 8GB ~ Toshiba TR200 OCZ 480GB & Seagate 7200 RPM 500GB ~ Corsair Carbide Spec Delta 550W 80+ ~ Philips 246E9QDSB 75 Hz Freesync IPS ~ Trust GXT 890 Cada - SteelSeries Rival 110 + QCK ~ Xiaomi Mi ANC Type-C & James Donkey 712 ~ Xiaomi Mi 6 Blue 64/4 ~ Logitech Formula Vibration FB << Corelli Sprint KR200 >>
  • Altyaziyi film ile ayni isim yapin. Muhtemelen olacaktir. Eger olmaz ise gom player i oneririm filmin uzerinenaltyaziyi biraktiginizda direkt altyaziyi gosterir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Üçüncüsü .srt dosyası ile filmin adını birebir noktası virgülüne aynı olsun sorun olmaması lazım.
    Gigabyte B450M S2H ~ AMD Ryzen 5 2600 ~ Sapphire Radeon RX 590 Pulse ~ (2x) Corsair Vengeance LPX 3000MHz 8GB ~ Toshiba TR200 OCZ 480GB & Seagate 7200 RPM 500GB ~ Corsair Carbide Spec Delta 550W 80+ ~ Philips 246E9QDSB 75 Hz Freesync IPS ~ Trust GXT 890 Cada - SteelSeries Rival 110 + QCK ~ Xiaomi Mi ANC Type-C & James Donkey 712 ~ Xiaomi Mi 6 Blue 64/4 ~ Logitech Formula Vibration FB << Corelli Sprint KR200 >>
  • fbyekta07 kullanıcısına yanıt
    Windows media playerde ben de epey araştırdım olmadı. K-lite codec pack ile yüklenen Media Player Classic'i kullanıyorum, ayrıca alt yazı indirme desteği de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 5 Ekim 2016; 20:59:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.