Şimdi Ara

Windows 10'dan Windows 8.1'e geçiş yaptım ve fps aşırı düşük yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 10'da FPS droplarından dolayı bilgisayarımı Windows 8.1'e geçirme kararı aldım fakat FPS dahada vahim bir hal aldı 6 FPS yukarısını alamıyorum ekran kartı driveri güncel. Birde intel grafik ekran kartını yükleyemiyorum bu sistem gereksinimleri karşılamıyor hatası alıyorum.

Sistem Özellikleri:
    Intel Core i7-7500 2.70 GHz
    Nvidia Geforge 940MX 2GB
    12GB RAM
    Windows 8.1 Single Language

• Muhtemelen driverlarda uyumsuzluk var

Anakartin kendi sitesindeki butun driverlari kurdunuzmu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptop bilgisayarım hiç birşey yüklemedim bomboş bilgisayar Driver Boosterla yükleme yapıyorum şuan bakalım neler olacak. Şu windows update desteklenmeyen donanım hatasını kapatmanın bir yolu yokmu kapatıyorum yeniden geliyor.
  • Driver Booster ile görünen driverleri kurdum fakat sorun devam ediyor.
  • Laptop,un Marka ve Modeli nedir ?
  • Sorun driver larda driver booster işini görebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal driverlarında çakışma var. Driver booster gibi programlarla güncelleme driverlarını. Tavsiyem manuel olarak yüklemen.

Aygıt yöneticisinde Ünlem işareti gözüken driverlar'a sağ tık > Özellikler > Ayrıntılar > Donanım Kimliklerine gel oradan en üstteki değeri kopyala "devid.info" adlı sitede arattır yüklemeyi dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 çok yavaş açılıyor.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni işlemcilerde Windows 10u zorunlu kılmışlar ve düzgün çalışmıyor diğer işletim sistemleri o yüzden tekrar windows 10a geçtim driverları güncelledim bir sorun yok gibi görünüyor birşey hariç. Oyundayken ALT+TAB ya da CTRL+ALT+DEL gibi komutları uyguladığımda görüntü donuyor ses geliyor ancak hiç bir işlem yapamıyorum bu sorunumu çözebilecek var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.