Abra A7 V5.2 kullanıyorum Windows 10'a geçtim tüm sürücüler kurulu ama Sound Blaster Cinema 2 çalışmıyor. Sound blaster olmadan yine ses alıyorum ama birşeye benzemiyor. Muhakkak kullanmam gerekli ama bu sorunu yaşayan pek çok kişi varmış ne yapacağız ?
Hocam merhaba. Bu sorunu çok fazla yaşadım ve sorunu şu şekilde çözdüm.
Monster'ın yanında gelen DVD ve ya USB içindeki ses sürücü kurulu olmalı. Altını veya üstünü de Sound Blaster kabul etmiyor.
Kurtulmak için SOund Blaster ı komple sil. Daha sonra Ses Sürücüsünü sil. Ve kur.
Eğer güncel driver kullanmak için benim gibi Driver Booster falan kullanıyorsan oradaki sound driverini güncelleme bu şekilde sorunu ortadan kaldırırsın.
bende sound blaster 2 usb ses kartı var. microfonlu kulaklık ona bağlı. win10 a gelen büyük update den sonra mikrofon çalışmıyor artık. ama kulaklıktan ses geliyor. sanırım sound blaster yeni bir driver hazırlamalı.
kayıttan yürütme aygıtları sekmesinde hoparlör ayarları bölümüne girin, tüm ses efektlerini engelle/kapat kutucuğu işaretli mi? Eğer işaretliyse çalışmaz. İşaretli değilse ve çalışmıyorsa çözümü bilemeyeceğim. Aynı sorundan muzdarip olup, sorunumu bahsettiğim şekilde çözdüğüm için yazdım. win10 pro kullanıyorum.Teşekkürler.