Şimdi Ara

Windows 10'da Bulunacak Olan Xbox Uygulaması Sızdırıldı (Güncellendi) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dingo egret!

Oyunları oynatacaksa konsol satışını baltalar manasız bi çalışma olur. Gerçi oynatmayacaksa da yine saçma sapan bişey olur. MS zaten yakında biter ya. <br>En fazla 2-3 sene içinde Gabe bitirecek MS'i <br>Steam os'a özel bi HL3 patlatır adam. Pc oyuncularının en az %70i steam os ile tanışmış olur. Tabi steam os biraz daha gelişsin diye bekliyor adam haliyle..

Hayal kurmak serbest . Bu bahsettiklerinin olmasına imkan yok .Heleki 2-3 sene içinde olması hiç ama hiç mümkün değil .

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu uygulama ile One oyunlarını oynatmaya izin vermeleri demek Xbox markasını mezara sokmak demek. Sıradan bir uygulama olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 Build 9901 / 64bit sızdırıldı....
    *Full cortana uygulaması
    *Xbox uygulaması..
    *Arayüz iyileştimeleri...

Denemek isteyen Arayıp malum yerlerde bulabilir.
    Windows 10'da Bulunacak Olan Xbox Uygulaması Sızdırıldı (Güncellendi)

Windows 10'da Bulunacak Olan Xbox Uygulaması Sızdırıldı (Güncellendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 15 Aralık 2014; 1:50:58 >

• Cortana videodaki gibi çalışıyorsa müthiş. microsoft kinnect sevdasından vazgeçmeyecek sanrım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi betadragon -- 15 Aralık 2014; 3:29:58 >
  • Bu uygulama Xbox smartglass uygulaması. Yani arkadaşlar, achievement, haberler, mesajlara bakmak veya xbox obe için oyun almak için. Bolumsonucanavarinin da google play store uygulamalarının altında yazan yorumlardan bir farkı kalmamış. Geçen xbox snartglass uygulamasının yorumlarını gördüm. Adamlar onu yükleyince xbox oynayabileceğini sanmışlar. Kafa güzel valla :D
  • Amaç dünyanın en çok satan konsolunu yapmak ise. Mevcut pcleri birer xboxone'a dönüştürmek pekte saçma değil. Bence Xboxone oyunları pc'lerde çalışacak. Konsol satmak yerine windows 10 satacaklar.

• quote:

Oyunları oynatacaksa konsol satışını baltalar manasız bi çalışma olur. Gerçi oynatmayacaksa da yine saçma sapan bişey olur. MS zaten yakında biter ya. <br>En fazla 2-3 sene içinde Gabe bitirecek MS'i <br>Steam os'a özel bi HL3 patlatır adam. Pc oyuncularının en az %70i steam os ile tanışmış olur. Tabi steam os biraz daha gelişsin diye bekliyor adam haliyle..

Herkes senin gibi 12-13 yaşında değil biz bilgisayarlarda oyun oynamanın yanı sıra çalışıyoruz o yüzden Windows bitmez aksine 2-3 yıl içinde daha da yükselecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: dingo egret!<br><br>Oyunları oynatacaksa konsol satışını baltalar manasız bi çalışma olur. Gerçi oynatmayacaksa da yine saçma sapan bişey olur. MS zaten yakında biter ya. <br>En fazla 2-3 sene içinde Gabe bitirecek MS'i <br>Steam os'a özel bi HL3 patlatır adam. Pc oyuncularının en az %70i steam os ile tanışmış olur. Tabi steam os biraz daha gelişsin diye bekliyor adam haliyle..</blockquote><br><br>Herkes senin gibi 12-13 yaşında değil biz bilgisayarlarda oyun oynamanın yanı sıra çalışıyoruz o yüzden Windows bitmez aksine 2-3 yıl içinde daha da yükselecektir.

Ne alaka şimdi senin çalışmanla Windows arasında bir ilişki kuramadım ben açıklar mısın ilişkiyi acaba? Ayrıca Steam OS bildiğin işletim sistemi. Bu kadar aşağılamanın anlamı yok. Windows'ta ne yapabiliyorsan aynı şey Steam OS'ta da yapılıyor. Ayrıca her yıl yeni sürüm Windows çıkmasından da bıktı millet.

quote:

Valve'ın öyle birşey yapacağını hiç sanmam diğer firmaların aksine çok serbest o konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: KortX

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: dingo egret!<br><br>Oyunları oynatacaksa konsol satışını baltalar manasız bi çalışma olur. Gerçi oynatmayacaksa da yine saçma sapan bişey olur. MS zaten yakında biter ya. <br>En fazla 2-3 sene içinde Gabe bitirecek MS'i <br>Steam os'a özel bi HL3 patlatır adam. Pc oyuncularının en az %70i steam os ile tanışmış olur. Tabi steam os biraz daha gelişsin diye bekliyor adam haliyle..</blockquote><br><br>Herkes senin gibi 12-13 yaşında değil biz bilgisayarlarda oyun oynamanın yanı sıra çalışıyoruz o yüzden Windows bitmez aksine 2-3 yıl içinde daha da yükselecektir.</blockquote><br><br>Ne alaka şimdi senin çalışmanla Windows arasında bir ilişki kuramadım ben açıklar mısın ilişkiyi acaba? Ayrıca Steam OS bildiğin işletim sistemi. Bu kadar aşağılamanın anlamı yok. Windows'ta ne yapabiliyorsan aynı şey Steam OS'ta da yapılıyor. Ayrıca her yıl yeni sürüm Windows çıkmasından da bıktı millet.<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: dingo egret!<br><br>Oyunları oynatacaksa konsol satışını baltalar manasız bi çalışma olur. Gerçi oynatmayacaksa da yine saçma sapan bişey olur. MS zaten yakında biter ya. <br>En fazla 2-3 sene içinde Gabe bitirecek MS'i <br>Steam os'a özel bi HL3 patlatır adam. Pc oyuncularının en az %70i steam os ile tanışmış olur. Tabi steam os biraz daha gelişsin diye bekliyor adam haliyle..</blockquote><br><br>Valve'ın öyle birşey yapacağını hiç sanmam diğer firmaların aksine çok serbest o konuda.

12-13 yaşında olduğun için normal anlamaman.

• Mac OS X en iyisi işletim sistemlerini kapıştırıyorsak. Windows 10 nasıl olur bilemeyiz. İnsanlar Windows 8'i beğenmeyip Windows 10 kullanırsa ne gülerim. Bir başlat çubuğuyla milleti kandırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: KortX<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: dingo egret!<br><br>Oyunları oynatacaksa konsol satışını baltalar manasız bi çalışma olur. Gerçi oynatmayacaksa da yine saçma sapan bişey olur. MS zaten yakında biter ya. <br>En fazla 2-3 sene içinde Gabe bitirecek MS'i <br>Steam os'a özel bi HL3 patlatır adam. Pc oyuncularının en az %70i steam os ile tanışmış olur. Tabi steam os biraz daha gelişsin diye bekliyor adam haliyle..</blockquote><br><br>Herkes senin gibi 12-13 yaşında değil biz bilgisayarlarda oyun oynamanın yanı sıra çalışıyoruz o yüzden Windows bitmez aksine 2-3 yıl içinde daha da yükselecektir.</blockquote><br><br>Ne alaka şimdi senin çalışmanla Windows arasında bir ilişki kuramadım ben açıklar mısın ilişkiyi acaba? Ayrıca Steam OS bildiğin işletim sistemi. Bu kadar aşağılamanın anlamı yok. Windows'ta ne yapabiliyorsan aynı şey Steam OS'ta da yapılıyor. Ayrıca her yıl yeni sürüm Windows çıkmasından da bıktı millet.<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: dingo egret!<br><br>Oyunları oynatacaksa konsol satışını baltalar manasız bi çalışma olur. Gerçi oynatmayacaksa da yine saçma sapan bişey olur. MS zaten yakında biter ya. <br>En fazla 2-3 sene içinde Gabe bitirecek MS'i <br>Steam os'a özel bi HL3 patlatır adam. Pc oyuncularının en az %70i steam os ile tanışmış olur. Tabi steam os biraz daha gelişsin diye bekliyor adam haliyle..</blockquote><br><br>Valve'ın öyle birşey yapacağını hiç sanmam diğer firmaların aksine çok serbest o konuda.</blockquote><br><br>12-13 yaşında olduğun için normal anlamaman.

Terbiyeni takın da konuş 20 yaşındayım çalışan adamım. İnanmıyorsan gir facebook'a bak gizliliğim yok. Ama senin yaşın sorulur tabi. Çünkü zekayla yaşı ölçen önüne gelene yaşın 12-13 diyen adamsan 30 yaşında olsan nolur zeka yaşın ayakkabı numarandan küçük olduğu sürece.

Ayrıca sözüm BSC ekibine. Şu misafir olayını kaldırın. Yorum atacak kişi adam gibi üye olsun. Burdan misafir üyelikle millete artislik yapıyorlar. Zaten denetim falan da yok yorumları yayınlarken...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KortX -- 15 Aralık 2014; 21:22:19 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.