Şimdi Ara

WİNDOWS 10 DA BİR SORUN DAHA, ÇILDIRACAĞIM LÜTFEN YARDIMCI OLUN. WİFİ İLE ALAKALI BİR SORUN VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELİKLE HERKESE KOLAY GELSİN. DİREKT KONUYA GİRECEĞİM.
    ACER ASPIRE 5739 NETBOOK KULLANICISIYIM WİN 10 PRO 64 BİT İŞLETİM SİSTEMİ YÜKLÜ VE PC DE RAM TAKVİYESİ VAR 6 GB.
    YAKAŞIK 2 AYDIR EVİMDE BULUNAN TTNET FİBER NET TİLGİN MODEM E BAĞLI OLARAK İNTERNETE WİFİ ÜZERİNDEN BAĞLANIYORDUM.
    ANCAK NE OLDUĞUYSA ARTIK BENİM PC MODEMİN DİBİNDEYKEN WİFİ YE BAĞLANIYOR ANCAK HEMEN YAN ODADA WİFİ FULL ÇEKİYOR OLMASINA RAĞMEN BAPLAN DİYORUM BAĞLANTI KURMUYOR
    ARAŞTIRDIM NETTE BİR ÇÖZÜM BULAMADIM, TTNET İ ARADIM MODEM İ DEĞİŞTİRDİLER YENİ BİR TİLGİN MODEM VERDİLER ANCAK SORUN HALA DEVAM EDİYOR YETMEDİ PC YE FORMAT ÇEKTİM HALA AYNI SORUN VAR NE KADAR ARAŞTIRSAM DA ÇÖZÜM BULAMADIM.
    MODEM İN MODELİ TİLGİN HG1332 LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ BU GİDİŞATLA TTNET E OLAN SÖZLEŞMEME RAĞMEN NETİ KAPATACAĞIM CEZA ÖDEMEK ZORUNDA KALACAĞIM. KENDİ MODEMİM DIŞINDA BÜTÜN WİFİ AĞLARINA BAĞLANIYOR HİÇ BİR ŞEY ANLAMADIM.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kablosuz ayarlarından kanalı değiştirmeyi denedinmi?
  • nasıl yapacağız onu ?

• modem arayüzünden kablosuz ayarlarını yaptığın menüde channel auto diye bi seçenek vardır. auto yazan yere tıklayıp diğer kanalları deneyebilirsin.
  • tam olarak hangisi?
    Bu mesaja eklenen görseller:

WİNDOWS 10 DA BİR SORUN DAHA, ÇILDIRACAĞIM LÜTFEN YARDIMCI OLUN. WİFİ İLE ALAKALI BİR SORUN VAR

• yapılandırma menüsünde olabilir burda yok
  • burada yok!
    Bu mesaja eklenen görseller:

WİNDOWS 10 DA BİR SORUN DAHA, ÇILDIRACAĞIM LÜTFEN YARDIMCI OLUN. WİFİ İLE ALAKALI BİR SORUN VAR WİNDOWS 10 DA BİR SORUN DAHA, ÇILDIRACAĞIM LÜTFEN YARDIMCI OLUN. WİFİ İLE ALAKALI BİR SORUN VAR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • diğer taraflara da baktım yok, nasıl bir hizmettir bu ttnet ya valla nerdeyse 0 derece müşteri hizmetleri. hep sorun hep hata. adamlar fibernet diyolar indirme hızı 20 mb i geçmiyo inip duruyo ağdan atıp duruyor kopalar yapıyor pvp oyunlarda ping yapıyor bıktım neredeyse ya

• Benim bilgisayarda da USB 3.0 portuna 3.0 destekli bi depolama cihazı bağlanınca net kopuyor. Sanırım W10 da wifi sorunu gün geçtikçe çığır açıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.