Şimdi Ara

Windows 10 Bluetooth Sorunu Olanlar İçeri! [Hala Çalışıyor] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
15
Favori
130.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Reis şu el ile sürücü aramada cihazları kaldırdım bluetooth pc den yok oldu el ile sürücü aramanın 2. seçeneğinde o sarı aygıt çıkmıor sonrasını anlamadım düzelteceğim diye daha çok berbat ettim yardımcı olursan sevinirim

  • oEfeS O kullanıcısına yanıt

    orada bi yeniden başlatıp deneyin diye not düşmüşüm, denediniz mi onu? yeniden başlatınca da gözükmüyorsa internetten iobit driver booster indirip bluetooth sürücüsünü oradan indirin. orda da gözükmezse ya windows bozulmuştur ya da wifi kartı bozulmuştur.


    kolay gelsin.

  • Alıntı

    metni:
    3-)Sırasıyla "Microsoft Bluetooth Numaralandırıcısı" ve "Microsoft Bluetooth LE Numaralandırıcısı" adlı aygıtları kaldırın. Sonra geri kalan aygıtı (veya aygıtları) kaldırın.


    aygıtları kaldırma yöntemi ile çözdüm sorunu...


    çok teşekkür ederim

  • Merhaba benim de sorunum var ama yapamıyorum yardımcı olabilir misiniz 😔

  • svs07 kullanıcısına yanıt

    Sırf teşekkür etmek için girdim. Bu konuda ki ve internette bulunan vieolarda ki her şeyi denedim ama sorun bu kadar basit bir şekilde cözüldü. Cold Reset ve fişi çıkar tak! işte budur teşekkürler dostum..

  • 2 gündür bu sorunla uğraşıyorum delirecek duruma geldim en son bu konuya girip tek tek yapmaya başladım driver booster sorunumu çözdü gerçekten çok teşekkürler !

  • arkadaşlar bende de aynı sorun vardı. aygıt yöneticisinden ''evrensel seri veri yolu denetleyicileri'' bölümündeki bütün uygulamaları kaldırdım, sonra klavye ve mouse kullanılamaz hale geldi, akabinde bilgisayarı yeniden başlattım ve bluetooth simgesi geldi her şey düzeldi. şu anda bir problem yok. bende bu şekilde işe yaradı tabi sizin bilgisayarınızda farklılık gösterebilir.

  • Masaüstü PC'mde Bluetooth dongle var 4.0. Cihaz ekle dediğimde görüyor ama bağlan dediğimde bağlanıyor diyip öyle kalıyor. Hiçbir yerde bulamadım bu sorunu. Nasıl çözebilirim? Bu konudaki şeyler işime yaramadı.

  • istiyorum ki bilgisayarımı açtığımda blutooth otomatik olarak speaker a bağlansın. ama yok olmuyor, her bilgisayar açılışında yeniden bağlantı sağlamam gerekiyor. yok mu bunun yolu ?


    oysa ki telefon bluetooth açıldığı anda otomatik bağlıyor.


    lenovo z500


    İşlemci Intel(R) Core(TM) i7-3612QM CPU @ 2.10GHz  2.10 GHz

    Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,86 GB)

    Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci



    speaker lg pk3

  • Benim işletim sistemim windows 10. Bluetoothu hızlıca aç kapa yaptığımda bluetooth birden kayboldu aygıt yöneticisinden kalktı. Ben kendi sorunumu şöyle giderdim denetim masası / donanım ve ses / aygıtlar ve yazıcılar / bilgisayarıma sağ tıkladım sorun gider dedim hata topladı düzelttik yeniden başlat dedi , yeniden başlattığımda bluetooth geri geldi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: haykmayk

    istiyorum ki bilgisayarımı açtığımda blutooth otomatik olarak speaker a bağlansın. ama yok olmuyor, her bilgisayar açılışında yeniden bağlantı sağlamam gerekiyor. yok mu bunun yolu ?


    oysa ki telefon bluetooth açıldığı anda otomatik bağlıyor.


    lenovo z500


    İşlemci Intel(R) Core(TM) i7-3612QM CPU @ 2.10GHz  2.10 GHz

    Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,86 GB)

    Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci



    speaker lg pk3

    +

  • arkadaş sağolsun dediklerini yaptıktan sonra aygıt yöneticisinden bluetooth komple gitti ve geri getiremiyorum teşşekkürler dostum +driver booster indirip baktım bluetooth sürücüsü bulamıyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefck -- 1 Ağustos 2021; 17:47:51 >
  • Sefck kullanıcısına yanıt

    Bilgisayardan anlamıyorsan yapma kardeşim. İnternette yazı yazan bi adamı nereye suçluyorsun? Ben mi seni zorladım.

  • gayet de anlıyorum ama öyle bir yazmışsın ki kesin çözümmüş gibi denedim ve gitti dediklerini yaptım sadece ben mi bilmiyor oluyorum şimdi :D?

  • Sefck kullanıcısına yanıt

    Bu kadar adam toplandık senin bilgisayarını bozmaya uğraştık evet, görünen o ki işe yaramış. Beter ol.

  • Son 2 laptopumda biraz eskiydi ve sürücüleri 2006-2012 yılından kalmaydı 2 sinede aldığım bluetooth kulaklıkları tanımlamaya çalışırdım olmazdı. 3-4 yılın ardından dün birden kafama dank etti biraz daha uğraşayım dedim farklı farklı 3 4 yöntem denedim bağladıktan sonra koptu 1-2 kere hadi lan bu sefer olacak dedim aramaya devam ederken bu başlığı buldum her şeyi denedim bunu da deneyeyim dedim dediklerini harfiyen yaptım pc yi resledim ve kulaklığımı bağlamayı denedim ilk başta ses gelmedi olmayacağı varmış dedim, kapattım. Youtube a girip video izleyeyim dedim videoyu açtım ses gelmedi kulağımda kulaklığın olduğunu unutmuşum ses tuşundan sesi yükselttim hala gelmiyor kulaklığı fark ettim kulaklığın tuşundan ses arttırdım ve birden arkadan kısık bir ses gelmeye başladı sesi arttırdım ve kulaklıktan ses geliyordu o an bu küçük şey için ne kadar mutlu olduğumu anlatamam dostum ... Teşekkürler eline emeğine sağlık

  • Merhaba, aygıt yöneticisinden cihazları kaldırdıktan sonra donanım değişikliklerini tara dediğimde sarı ünlemli aygıt yerine bluetooth olduğu gibi kaldırdığım cihazlarla geri geliyor. Sorun devam ediyor. Ne yapmalıyım?

  • Bende windows 10'da kendi sorunumu dile getireyim,windows güncel ama yinede bluetooth'da eşleştirdiğim ürünler ile (Örneğin Kablosuz kulaklık) otomatik bağlantı kuramıyorum,her seferinde silip yeniden bul deyi öyle bulup bağlantıyı kuruyorum,aygıt yöneticisinden güncelle dediğimde güncel diyor ama bu sorunu aşamıyorum,çözümünü bilen varsa sevinirim,sıkıldım artık her seferinde bağlantı kurmak için silip yeniden bulmak ve bağlanmaya

  • .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laslego -- 10 Mayıs 2023; 2:22:20 >
  •   Kardeş ilk hamleyle hallettim. İşkenceye dönmüştü. Klavye üzerinden Kablosuzu kapatıp açmak gelmedi aklıma. Allah razı olur inşallah senden. Çok işime yaradı. Sağolasın.  

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.