Şimdi Ara

Windows 10 Bluetooth Eşleştirme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Daha önce bilgisayarıma rahatlıkla bluetoothla bağladığım telefonumu , xiaomi mi gamepadi , bluetooth kulaklığımı hiçbir şekilde bilgisayarım bu cihazları görmesine rağmen eşleştirme yapamıyorum. Bilgisayardan bu cihazlara bağlanmak için tıkladığımda telefonda eşleştirilsin mi yazıyor evet diyorum, bir süre daha bağlanıyor gözüküyor fakat daha sonra bağlanamadı yeniden bağlanmayı deneyin diyor. Aynı şekilde kulaklığı da bluetooth eşleştirme moduna alıyorum bağlan diyorum , bir süre bağlanıyor olarak gözüküyor aynı şekilde ve sonra yine bağlanamadı yeniden bağlanmayı deneyin diyor.

Bilgisayarım lenovo z500 20202 i5 modeli , tüm driverları güncel ve son windows güncellemesinden önce bluetooth düzgün çalışıyordu. En azından eşleştirme yapılabiliyordu.

Çözüm olarak güncelleştirmeyi kaldırmak dışında başka bir yol var mıdır yoksa güncelleştirmeyi kaldırayım mı?

Daha sonra yeni güncelleştirme yüklenince yine bu sorun devam eder endişesiyle soruyorum.

İyi forumlar.

• Benim bilgisayar ile aynı sizinki. Ben son sürüm 1709 kullanıyorum ve bluetoothla sorun yaşamıyorum. Bluetooth sürümün resmini ekledim kontrol edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: efebora06

Benim bilgisayar ile aynı sizinki. Ben son sürüm 1709 kullanıyorum ve bluetoothla sorun yaşamıyorum. Bluetooth sürümün resmini ekledim kontrol edin.

Hocam sağolun cevabınız için. Driver aynı sizinkiyle. Rica etsem diğer bluetooth driverlarının da sürümünü atabilir misiniz.?

• Çayolog kullanıcısına yanıt
    Diğer dediğiniz hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efebora06

Diğer dediğiniz hangisi ?

Aygıt yöneticisindeki bluetooth numaralandırıcısı ve le numaralandırıcısını kastetmiştim ama şuan gerek kalmadı eski sürüme döndüm ve bluetooth sorunsuz çalışıyor. Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Windows 7 Bluetooth sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.