Şimdi Ara

Windows 10 Başlangyç Onarma Bilgisayarınızı Onaramadı Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta önce yeni bir markalı masaüstü bilgisayar aldım. Bilgisayarda sıkıntı yok ve sistem gayet açılıyor ve sorunsuz.
    Ben sadece recovery seçeneklerini denemek için bilgisayarı test etmeye çalışıyorum.
    USB'den recovery olarak sıfırlama ve yenileme kısmı sorunsuz çalışıyor.
    Fakat gelişmiş başlangıç kısmından başlangıç onarma seçeneğine girince, "başlangıç onarma bilgisayarınızı onaramadı Günlük Dosya D:\Windows\System32\Logfiles\Srt\SrtTrail.txt" uyarısı veriyor.
    Ama dediğim gibi, sıfırlama ve yenileme girince sorunsuz çalışıyor. Sorun neden kaynaklanıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zatax -- 15 Nisan 2016; 20:45:34 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Windows 10 Başlangıç Onarım Bilgisayarınızı Onaramadı Hatası: Nedenleri ve Çözümleri

"Başlangıç Onarımı Bilgisayarınızı Onaramadı" hatası, Windows 10 kullanıcıları arasında yaygın bir sorundur. Bu hata, sistem dosyalarının bozulmasından veya donanım sorunlarından kaynaklanabilir.

Nedenleri

• Bozuk sistem dosyaları
    • Bozuk sabit sürücü
    • Uygunsuz RAM
    • Virüsler veya kötü amaçlı yazılımlar
    • Çatışan sürücüler veya yazılımlar
    • Güç kesintisi veya ani kapanma

Çözümleri

• Otomatik Onarım'ı Yeniden Deneyin: Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Windows otomatik olarak onarmayı deneyecektir.
    • Güvenli Modda Başlatın: Bilgisayarınızı güvenli modda başlatın ve bozuk dosyaları onarmayı deneyin.
    • Sistem Dosyası Denetleyicisini (SFC) Çalıştırın: SFC, bozuk sistem dosyalarını tarayan ve onaran bir yardımcı programdır.
    • Sistem Geri Yükleme Yapın: Bilgisayarınızı ağ sorununa yol açan bir tarihe geri yükleyin.
    • Donanımınızı Kontrol Edin: RAM ve sabit sürücünüz gibi donanımlarınızı bozulmalara karşı kontrol edin.
    • Virüsleri veya Kötü Amaçlı Yazılımları Tarayın: Bilgisayarınızı virüslere veya kötü amaçlı yazılımlara karşı tarayın ve bunları kaldırın.
    • Sürücüleri Güncelleyin: Cihaz sürücülerinizi güncellemek, çatışmaları önleyebilir.
    • Bilgisayarınızı Sıfırlayın: Bu, bilgisayarınızı fabrika ayarlarına sıfırlayacak ve tüm sorunları giderme olasılığı yüksektir.

Bu çözümlerin sorunu çözmediği durumlarda, bir bilgisayar teknisyenine başvurmanız gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Cevap veren yok mu? Başlık 28 defa bakılmış.
  • up
  • aynı sorun bende de var yok mu konu hakkında bilgisi olan ...
  • sistem çalışıyor derken windows açılıyor her şey normal ama öylesine başlangıç onarmaya giriyorum hata veriyormu demek istedin.
  • bdivrik B kullanıcısına yanıt
    evet benim sorunum aynen dediğiniz gibi... windows 10 geç açılıyor diye başlangıç onarmaya girdim aynı hata bende de çıktı.
  • başlangıc onarma başlamayan winler içindir mbr kaydını falan yeniler.
    yani çalışan windowsta işe yaramaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.