Şimdi Ara

Windows 10 Aktivasyon ( Çözüldü )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
2
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bugün bilgisayarıma "Windows lisansınızın süresi yakında dolacak." uyarısı geldi. Biraz araştırmam sonucunda muhtemelen korsan bir key kullandığım kanaatine vardım. Kalan süreye baktığımda "Toplu etkinleştirme 22.12.2018 tarihinde sona erecek."yazıyor. Yapılandırılmış etkinleştirme türüm ise KMS imiş. Muhtemelen korsan kısacası. Windows mağazasına baktığımda, inanılmaz lisans fiyatlarıyla karşılaştım. N11, Hepsiburada gibi sitelere baktığımda ise uygun fiyata var ancak, temiz kurulum gereklidir, yükseltme sürümü değildir vs. yazıyor. Bir de retail sürüm mü tercih etmeliyim? Bilgisayarım masaüstü. Dizüstü bilgisayarlarda daha çok oem mevzusu giriyormuş devreye ama ucuz yoldan onları da satıyorlarmış.

En son ve kritik sorum şu: Ben Windows 10 Pro kullanıyorum ve bu bilgisayara şu an için format atmam mümkün değil. Direk keyi girip aktifleştirebileceğim keyler hangileridir? Temiz kurulum biraz önce belirttiğim gibi şu anda mümkün değil. Nasıl direk keyi girip aktif edebilirim? Herkese kolay gelsin.

Edit: Retail aynı sürüm ( PRO ) keyini girince direkt aktifleşti. Konu kapanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dysquest -- 22 Kasım 2018; 16:49:13 >

• N 11 de temiz kurulum yapmanız gerekiyor yazmayan bir ilan görmüştüm. Bir ara bende almayı düşünmüştüm. Yorumlarda direkt girdim windows etkinleştirmesi gerçekleşti yazanlar vardı. Tekrar bakın isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bfi -- 22 Kasım 2018; 8:10:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HWID GEN ile kalıcı olarak ve sınırsız olarak bedavaya lisanslayabilirsin. Lisansı yaptıktan sonra format atarsan otomatik olarak etkinleşir çünkü kalıcı bir lisans sahibi olmuş olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 22 Kasım 2018; 12:42:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.