Şimdi Ara

Windows 10 açılış logosunda kalıyor !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler böyle bi sorunum var bilgisayarı açtıktan sonra açılış logosunda kalıyor sonra bekle Allah bekle açılmıyor.Bu sorunu 2 kez yaptı ilkinde ramları çıkartıp taktım düzeldi 2.ci kez yaptığında ne ramı çıkarmam ne de ekran kartını çıkartıp takmam düzeltmedi format atılmıyor bios hariç hiç bir yere girmiyor yani güvenli modada girmiyor.Başlangıç onarmada yok nezamandır uğraşıyorum çözümünü bulamadım bi yardımcı olursanız sevinirim.

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2288770/a587831b-01ea-4ffb-a15e-9aafaa13e4f3.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.kelce -- 1 Haziran 2016; 19:46:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M.kelce

Beyler böyle bi sorunum var bilgisayarı açtıktan sonra açılış logosunda kalıyor sonra bekle Allah bekle açılmıyor.Bu sorunu 2 kez yaptı ilkinde ramları çıkartıp taktım düzeldi 2.ci kez yaptığında ne ramı çıkarmam ne de ekran kartını çıkartıp takmam düzeltmedi format atılmıyor bios hariç hiç bir yere girmiyor yani güvenli modada girmiyor.Başlangıç onarmada yok nezamandır uğraşıyorum çözümünü bulamadım bi yardımcı olursanız sevinirim.

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2288770/a587831b-01ea-4ffb-a15e-9aafaa13e4f3.png

Güvenli modda açılıyor mu?

edit : Format atılmıyor derken, format atma ekranına hiç girmiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogeta5858 -- 1 Haziran 2016; 19:51:43 >

• aynen format atma ekranına hiç gelmiyor ve güvenli modda çalıştıramıyorum yani f8 felan çalışmıyor sadece delete oda biosu açıyor
  • YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ARAMAKTAN GÖZLERİM YANDI
  • KENDİM ÇALIP KENDİM OYNUYORUM Bİ UMUT DİYE GELDİM KONU AÇAYIM YARDIMCI OLURLAR DEDİM KİMSEDEN SES SEDA YOK 1 AY SONRA YARDIM ETMENİZ Bİ İŞE YARAMAZ ARKADAŞLAR BİLGİSAYARCIYA GÖTÜRÜYORUM SAOLUN YARDIMLARINIZ İÇİN
  • belki bilgisayarınız win10 u kaldırmıyordur yada virüs felan girmiştir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.