Şimdi Ara

windows 10 a yükseltmek ve crackli programlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    şu an bilgisayarımda orijinal olmayan w7 yüklü ve okulun sayesinde dreamspark tan orijinal windows sürümlerini yükleyebiliyorum. Fakat kullandığım office programları orijinal değil. Ben w10 kurarsam bu programları yedeklediğim takdirde bu programlar tekrar çalışır mı bir de çalışmazsa daha sonra w10 a crackli dosya kurma olayında hata verir mi? ben evdeki w8 e denediğimde hata vermişti ve kuramamıştım (benim acemiliğim de olabilir )
    son olarak da 4gb ram 1 gb nvidia ekran kartlı i5 5200u işletim sistemli bir bilgisayara w10 kursam kasma donma ıvır zıvır olmaz dimi?

• windows 10'a yükselt programlar açısından bir sorun yaşamazsın. Ama oyunlar konusunda bir bilgim yok. Hangi oyunlar sorunludur, bilmiyorum.
  • isvicresiz bilim adami kullanıcısına yanıt
    Korsan programlar ve oyunlar sıkıntısız çalışıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada hiç bir oyun yok sadece 3 5 program var şimdilik işime yarayan. oyun yüklemeyi de düşünmüyorum. şimdilik önemli olan office diğerlerini orijinal indirebilirim zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ms office 2013 var bende şuan korsan olarak ve normal çalışıyor. Başka office programları da çalışır tahminimce.

• quote:

Orijinalden alıntı: RoNNiE-

Ms office 2013 var bende şuan korsan olarak ve normal çalışıyor. Başka office programları da çalışır tahminimce.

teşekkür ederim. Bir de o programla ilgili program Files daki dosyayı alsam açar mı yoksa setup dosyası mı aramalıyım çünkü program Files da yoktu sanırım setuplar

Açmayabilir çünkü yüklerken kayıt defterine bazı girdiler ekleniyor. En iyisi setup ile kurulum yapmak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki o setup dosyaları bilgisayarda bulabilir miyim

Onu bilmiyorum. İndirmeniz gerekebilir.

• The sims serisi çalışmıyor 2-3-4 eğer yükselttikten sonra kurarsanız istediğiniz kadar kürek deneyin yine de serial hatası veriyor yada cd istiyor eğer yükseltmeden önce yüklerseniz sorun çıkmıyor. Böyle 1-2 oyun serisi daha vardı.

• Office kuruluyken w10 a yükseltirsen sorun olmaz bende win 8.1 de kurulu Office vardı w 10a yükselttim sorunsuz çalışıyor
  • Windows 10a korsan proteus-matlab-otocad gibi programlar kurulabiliyormu? 0 kurulum için.
  • Matlab orijinal diğerleri yok daha bilmiyorum o yüzden. Ama kurulu programların hiçbiri silinmedi hatta Crack li office şu an çalışıyor bile

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.