Şimdi Ara

Windows 10'a yükseltme hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam 13 saat var diyor windowsun sitesi. doğrumudur acaba? linki:https://www.microsoft.com/tr-tr/windows/windows-10-upgrade

hocam sorularım sadece bunlar değildi. rica etsem şunlarıda öğrenebilirmiyim sizden. şimdi ben windows 7 keyini etkinleştirsem korsan windows 7 üzerinden(laptopun altında yazan keyi). emin olayım diyorum keyden onun için.

ve sonra windows 10 yükseltme yapsam windows 7 keyi hala geçerli olurmu?
  • strongergo S kullanıcısına yanıt
    Korsan Windows 7 üzerinden orijinal Win7 keyini etkinleştirmek risk taşır. Key çalınabilir. Bu riski göze alıyorsanız. Etkinleştirip yükseltmenizi yapabilirsiniz.

Windows 7 keyiniz hala geçerli olur.
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    hocam risk varsa etkinleştirmeyeyim. fakat windows 7 laptopun altındaki key geçerlimidir emin değilim.

sorun olmaz değilmi windows 10 yüklerken?

2. olarak da hocam hala sürede varken bana nasıl yükseltme yapacağımı adım adım açıklayabilirmisiniz? ve süre bitsede yükleme devam edermi?

cevap verirseniz çok sevinirim hocam. saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 30 Temmuz 2016; 0:19:00 >
    Laptop'un altında yazan key hangi sürüm için biliyor musun?

Eğer biliyorsan buradan Windows 10 ISO dosyasını indir

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/techbench

Windows USB/DVD Download Tool programı ile ISO dosyasını flash diske yazdır. Buradan indir.http://wudt.codeplex.com/

Flash diskin içine girip setup.exe programını çalıştır.

Yükseltme bitince Windows 7 keyini girip etkinleştir. (ücretsiz yükseltme süresini eğer türkiye saatine göre ayarlamışlar etkinleşmeyebilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 30 Temmuz 2016; 0:26:04 >

pardon hocam onu yazacağım dedim halbuki yazmamışım. windows 7 home premium hocam laptopun altındaki key.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 30 Temmuz 2016; 0:27:40 >
    Tamam verdiğim siteden Windows 10 yazan sürümü indir. Kurulum yaparken hangi versiyonu kurmak istersiniz diye sorarsa Windows 10 Home sürümünü kur.

Ürün anahtarı sorarsa Windows 7 anahtarını gir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 30 Temmuz 2016; 0:28:39 >
    hocam dedğim gibi flash bellek olmadan yapmak istiyorum. çünkü müsait değil şu an flash bellekle yapmak için. flash bellek olmadan nasıl yükseltme yapabilirim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 30 Temmuz 2016; 0:31:57 >
    Buradan DAEMON Tools Lite programını indirip kur sonra indirmiş olduğun ISO dosyasını bu program ile Windows 7 işletim sistemine mount yap. ISO dosyası CD gibi gözükecek. İçine girip setup.exe dosyasını çalıştır.

https://www.daemon-tools.cc/tur/products/dtLite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 30 Temmuz 2016; 0:34:53 >
    o kadar mı hocam aşamalarda ne yapmalıyım? windows 10 home ve türkçe için.
    Buradan DAEMON Tools Lite programını indirip kur sonra indirmiş olduğun ISO dosyasını bu program ile Windows 7 işletim sistemine mount yap. ISO dosyası CD gibi gözükecek. İçine girip setup.exe dosyasını çalıştır.

https://www.daemon-tools.cc/tur/products/dtLite
    sağolun hocam verdiğiniz cevaplar için. inşallah olur windows 10 yükseltme. saygılarımla.
  • hocam, microsoft un geri sayım sayacının ordaki Windows 10 Yükseltme Yardımcısı ile yükseltme işlemine başladım. yaklaşık 6 saatir, önce downlod sonra yükleme işlemine başladı son durum aşağdaki gibi yaklaşık birbuçuk saatir %99 da bekliyor. sıfır win 7 kurup daz loader ile etkinleştirmiştim. windows updateden hiç bir güncelleştirme kurmadan bu işleme başladım. sonuç ne olur bu kadar sürüyor mu yükseltme işlemi %99 kaldı bir buçuk saatir sizce beklemelimiyim.

Windows 10'a yükseltme hakkında
    jpg upload

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 30 Temmuz 2016; 1:02:59 >

• deta53 kullanıcısına yanıt
    Bu kadar uzun sürmemesi gerekirdi. Yukarda dediğim yöntemleri deneyin.
    hocam bir şey daha soracağim müsaadenizle. windows 7 den yükseltme yapabilmek için windows 7 SP1 sürümüne sahip olmak gerkiyormuş. şimdi ben korsan windows 7 ile yükledim ve yükledikten sonra hiç windows 7 güncelleştirmesi bil yapmadım. windows 10 a yüklerken sorun olmaz mı bu durum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Bu kadar uzun sürmemesi gerekirdi. Yukarda dediğim yöntemleri deneyin.

DAEMON Tools Lite yöntemi ile yükselteceğim. yükseltme işlemi bittikten sonra key girmem gereklimi. windows 7 ultimate korsan daz loader ile etkinleştirilmiş.
  • dediğim yöntemi deneyin sorun çıkıp çıkmayacağını bilmiyorum. ben bu şekilde hiç denemedim.

@deta53, key girmen gerekmiyor zaten keyin yok korsan etkinleştirmişsin adı üstünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 30 Temmuz 2016; 1:34:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

dediğim yöntemi deneyin sorun çıkıp çıkmayacağını bilmiyorum. ben bu şekilde hiç denemedim.

@deta53, key girmen gerekmiyor zaten keyin yok korsan etkinleştirmişsin adı üstünde

hocam, yükseltmenin süresinin bitmesine 5-6 saat kala başarabildim mi? anlattığın deamon tools yöntemi ile, daz loader ile etkinleştirilmiş windows 7 ultimate den yükseltme yaptım. artık sıfır kurlum yaparsam windows 10 etkinleşirmi. yoksa şu an yükselttiğim windows 10 un keyini not etmem gerek mi bir yere.

Windows 10'a yükseltme hakkında
    resim yülke

ürün kimliği eğer önemliyse ve key olarak geçiyorsa uyarayım dedim. ürün kimliğinin üzerini tam kapatmamışssınız yada tam çizllmemiş. biraz da olsa belli oluyor. onun için sizi uyarayım dedim. sonra uğraşmayın. tam kapatın isterseniz orayı kapatabildiğiniz kadar. saygılar.
    Tamamdır. Başarmışsın. Artık sıfırdan temiz kurulum yapınca direk olarak etkinleşir. Orijinal Windows 10 sahibi oldun.

Sıfır kurulum yaparken senden ürün anahtarı isteyecek yok diyip geç ilk internete bağlanışında etkinleşir.
    selamunaleyküm hocam.

yardımlarınız için teşekkür ederim. bende windows 10 home u yükledim yükseltme yaparak. fakat mediacreation tool üzerinden yaptım. sizin dediğinizde o muydu bilmiyorum iso olanın hangisi olduğundan emin değildim. sizin verdiğiniz iso yükleme yeri flash bellek içindi yanılmıyorsam. ama windows sitesindeki mediacreation toll olanından çalıştırdım. ve yüklendi. ayrıca şunuda söyleyeyim windows 10 yüklemeden önce windows 7 sp 1 i yüklemiştim. windowsun sitesinde sp1 yüklü olmalı yazıyordu altta küçük yazılarla.

ve sanırım doğruymuş süre konusu . daha bitmemişti yükleme. çünkü süresi vardı. gerçi şimdi açtığımda süre görünmüyor. sizinde windows 10 yüklü olurken görmediğiniz durum oldu sanırım. ondan göremiyor olabilirim. yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim hocam.

saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 30 Temmuz 2016; 12:56:31 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.