Şimdi Ara

Windows 10'a geçtikten sonra Mikrofon çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus K52jt laptopumu win7'den win 10'a yükselttim. Biraz pişman oldum. Parlaklığı %60'ın altına indirince ekran tamamen kararıyor. Mikrofon çalışmıyor steamde arkadaşlarla konuşmaya çalışırken farkettim. Sürücü yüklü win7'dekinin aynısı ve güncelleme arattığımda güncel diyor. Mikrofonlu kulaklık taktığımda da çalışmıyor. Yani sorunun win 10'a yükseltmemle ilgisi olduğunu düşünüyorum. Win 7'ye geri dönmek dışında bir çözüm önerisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• donanımların windows 10 a uyumlu degildir kardesim windows 7 farklı windows 10 farklı
    en iyisi win 7 ye tekrar alman eger masaustu kullansaydın sansın olcaktı
  • ali öğmen A kullanıcısına yanıt
    Harici bir mikrofonu çalıştıramaz mıyım acaba mikrofon girişi de mi win10'a uyumsuzdur

• drguzel kullanıcısına yanıt
    arastırdıgıma gore usb vb. girişler win10 uyumlu gozukuyor
    yani harici mikrofon çalıstırabilir ama mikrofonda win10 a uyumlu olması gerekiyor .
    satın alırken bi bak uyumlumu diye
  • ali öğmen A kullanıcısına yanıt
    Sorunun sadece steam'de olduğunu farkettim google'dan sorunu aratıp çözdüm. Hoparlör simgesine sağ tıklayıp kayıt aygıtlarına giriyoruz. Mikrofona sağ tıklayıp özellikler'e giriyoruz. Gelişmiş sekmesinde en altta ses geliştimelerini etkinleştir kutucuğundaki tiki kaldırıyoruz. Sorun bu şekilde çözüldü.
  • orjinal siteden driverında güncelle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.