Şimdi Ara

Windows 10 29 Temmuz'da geliyor, rezervasyonlar başladı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
5
Favori
8.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sayın dede zaten w10 win8.1 modifiyesi gibi birşey olacağını sanmam
  • Temiz kurulum imkanı olacaktır. Driver sorunları çok az miktarda yaşarsınız. O dediğiniz sorunlar geçmişte kaldı artık. Windows 7 çıktıgından beri driver sorunlarında ciddi azalma oldu. Aslında öncesinde de pek bir problem olmadı. Sadece Vista sorunluydu o da zaten en kötü işletim sistemi . Windows 10 ile microsoft artık son tangosunu oynuyor . Bunun üzerine yeni bir adla işletim sistemi çıkarma sürecine girmeyecek. Üstüne büyük güncellemeler alarak zaman içinde yoluna devam edecek. O yüzden endişelenmenize gerek yok elindeki son kozun kötü olmasına izin vermeyeceklerdir zira ciddi bir darbe alır , geri dönülmez bir başarısızlık sürecine girer.

@AC Kiriklar @dedehakan
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    hocam bende en son win 7 kullandım. ARadaki win 8 dönemlerinde macbookproya geçiş yaptım. win7 de de eğer driver cdlerin yoksa sorun yaşıyordum. Ünv dönemlerinde, evde internette yoktu. Sırf driver için internet cafelere filan gittiğimi hatırlıyorum. Macboookproya geçince ciddi hamladım windows konusunda...

Bir kez daha OSX'e saygı duydum. Bazı oyunların desteği olsa hiç bulaşmıyacam windows filanda işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

hocam bende en son win 7 kullandım. ARadaki win 8 dönemlerinde macbookproya geçiş yaptım. win7 de de eğer driver cdlerin yoksa sorun yaşıyordum. Ünv dönemlerinde, evde internette yoktu. Sırf driver için internet cafelere filan gittiğimi hatırlıyorum. Macboookproya geçince ciddi hamladım windows konusunda...

Bir kez daha OSX'e saygı duydum. Bazı oyunların desteği olsa hiç bulaşmıyacam windows filanda işte...

Pc kötüdür sizin, windowsta driver sorunu azaldı ama hala stabil değiller genel olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araştırıp bulamadığım bir şey var.

Ben en başından beri teknik önizlemeyi kullanıyorum. Laptop'ın altında ise windows 7 keyi var. Şimdi bana windows 10 un son sürümü güncelleme ile gelirse ona windows 7 keyimi girerek aktif edebilir miyim yoksa direkt alttaki key ile windows 7 kurup onu yükseltmem mi gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prince Oberyn

Altındaki key ile win7 kurup yükseltmen gerekli yoksa kabul etmez.

Teşekkürler format şart olacak o zaman.
  • arkadaslar bir sorum olacak , simdi legal sekilde windows 10 sahibi olmak icin en ekonomik yontem nedir ?

gidiphttp://www.akakce.com/isletim-sistemi/en-ucuz-microsoft-windows-8-1-single-language-64-bit-turkce-4hr-00198-fiyati,2070816.html

226 tl verip windows 8.1 alsam
    29 temmuzda direk windows 10 sahibimi olmus olacagım ?

tekrar format atmak istedigimde direk windows 10 u nasil kuracagım ?

nasıl olacak bana bir anlatırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinadin -- 13 Temmuz 2015; 14:50:16 >
  • yasinadin kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.7 yada 8/8.1 orjinal kullanıları ücretsiz win10 sahibi olacaklar.Tek kural 29 Temmuz'dan itibaren 1 yıl içinde win10'a geçmen lazım.Ancak buradan alman daha mantıklı 10 dolara satıyorlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_107384078/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 13 Temmuz 2015; 15:01:32 >
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    eyvallah cok makbule gecti
  • Windows 7 home basic oem kodu var dileğene takas karşılığı verebilirim

• Arakadaşlar merhaba, Sistemim 32 bit. Yükseltme sırasında 64 bit Windows 10 yükleyebilecek miyim?

• holefter1998 H kullanıcısına yanıt
    Sıfırdan kurulum yaparsan 64 bit sürüm kurabilirsin, güncelleme ile yükseltirsen 64 bit yapamazsın.
  • Cepa için teşekkürler. ASlında sorumu eksik sordum. Wİndows Rezerve yaptım. Haliyle sıfırdan bir kurulum (64 bir içi) seçeneğim olacak mı acaba.
    Teşekkürler.
  • Güncelleme ile alıp yükseltme yaptıktan sonra mutlaka temiz kurulum imkanı vermeli MS.
  • Windows 10 RTM ile TH1 Pro arasındaki fark nedir ?
  • arkadaşlar mrhb windows 7 home prenium orjinal kullanıyorum. bana da windows 10 u indirin diye bildirim geldi. ancak internet erişim ücreti uygulanabilir diyor. bunun türkçe meali ne demek acaba. yani standart internetin ücreti dışında ücret mi uygulanıyor. ikinciside yükseltme işlemi yaptığımda bilgisayardaki dosyalar silinirmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

arkadaşlar mrhb windows 7 home prenium orjinal kullanıyorum. bana da windows 10 u indirin diye bildirim geldi. ancak internet erişim ücreti uygulanabilir diyor. bunun türkçe meali ne demek acaba. yani standart internetin ücreti dışında ücret mi uygulanıyor. ikinciside yükseltme işlemi yaptığımda bilgisayardaki dosyalar silinirmi.

1. erişim ücreti dediği nane internet bağlantısı kullanacağı için kotalı falansa girmesin diye uyarı veriyor, herkese soruyor bu soruyu, sınırsız internetin varsa salla gitsin.

2. yükseltme işleminde öncelikle c diskinin yedeğini al acronis ile, sonra yükseltme işlemini başlat,
    yükseltme işlemi sırasında verilerin ve ayarların aynen korunacak, sadece uyumsuz yazılımlar(antivirüs gibi) silinecek, kurulum bitince aynen eskisi gibi kaldığın yerden devam edeceksin, sürücüleri güncellemen yeterli, çoğu w8.1 sürücüsü uyumlu çalışıyor.

• Bende rezervasyon aldım da Win 7'den Win 10'a geçerken dosyalar gidecekmi? Ona göre depolayım
  • Hayırlı olsun, ben de erken rezervasyon yapanlardanım.

Çıktığı gün yaptım diye hatırlıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bu siteden alınan keyler ne kadar guvenilir ? Birde ben de paypal yok sanirim sadece paypal ile alinabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.