Şimdi Ara

Windows 10 2004

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar.Windows 10 2004 sürümü şu anda stabil kurulabilir halde mi yoksa daha deneme aşamasında mı? Bazı arkadaşlar sürümün hazır, yüklenebilir olduğunu söylüyorlar yüklersem herhangi bir problemle karşılaşır mıyım?
    Teşekkürler..

• daha cıkmadı insider programına katılırsan indirebilirsin tavsiyem iki ay daha bekle bende onu bekliyorum format atacam
  • Cenko17 kullanıcısına yanıt
    Hocam valla yüklemem gereken programlar var 1 aya çıkacak diyorlar format atacagım için programı yükleyesim gelmiyor açıkcası 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bunu bende merak ediyorum açıkçası. konu sahibi arkadasla aynı durumdayım. internette iso olarak bulunan 19041 surumu rtm diyenler var.
  • progrock kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende öyle duydum

• bertan1907 B kullanıcısına yanıt
    bu durumla ilgili birsey bulur soylersen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi progrock -- 13 Nisan 2020; 19:23:32 >
  • progrock kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle siteler hakkında bilgim yok maalesef

• Çıktığı günden beridir kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Üzerüne güncellemeler de geldi. 1909 ile arasında performans farkı göremedim. Oyun oynamıyorum pek bilgisayarda oyun konusunda birşey diyemem.
  • Hala eksikleri var, fast ringe gelen hata gidermeleri hala yavaş yavaş slow ring e ekleniyor. En basitinden sürücü iyileştirme de bir bug var mesela sürücüyü ne kadar optimize ederseniz edin bilgisayarı açıp kapayınca optmizasyon gerekiyor yazıyor. Bu fast ring de çözülmüş durumda ancak daha stabil olan slow ringe henüz gelmedi ve bunun gibi bir sürü bug var, o yüzden henüz windows tarafından yayınlanmadan yüklemenizi önermem. İlla yüklemek istiyorsanızda windows insidera kaydolmanız gerekir, sağdan soldan indireceğiniz iso'lar güvenli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baya kullandım tam stabil değil. alakasız yerlerde alakasız hatalar olabiliyor. sadece internette gezmeyecekseniz pek tavsiye etmem. bazı program ve oyunlarda açılmama yada hata verme gibi durumlar olabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.