Şimdi Ara

Windows 10 1803 ve 1809 Versiyonlarda Nihai Performans (Ultra Yüksek Performans) Seçeneğini Aktif Et

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 10 1803 ve 1809 Versiyonlarda Nihai Performans (Ultra Yüksek Performans) Seçeneğini Aktif Etme

Öncelikle merhabalar..

Bildiğiniz üzere Windows 1709 versiyonundan sonra Denetim Masası Güç Seçenekleri bölümünde sadece varsayılan ayar olan ''Dengeli'' güç seçeneği ayarı bulunmaktadır. Bu başlık altında sizlere 1709 ve üzeri versiyonlarda ''Güç Tasarrufu'' ve ''Yüksek Performans'' seçeneklerinin Güç Seçenekleri bölümüne eklenmesini ayrıca 1803 ve 1809 versiyonlara da ''Nihai Performans'' yani Ultra Yüksek Performans ayarının Güç Seçenekleri bölümünde eklenmesi ve aktif edilmesinden bahsedeceğim.

1709 ve üzeri versiyonlarda ''Güç Tasarrufu'' ve ''Yüksek Performans'' seçeneklerinin Güç Seçenekleri bölümüne eklenmesi

1- Arama bölümüne cmd yazıp sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırın.
    2- Karşınıza çıkan dos ekranına ''Güç Tasarrufu'' modunu eklemek için [ powercfg -duplicatescheme a1841308-3541-4fab-bc81-f71556f20b4a ] yazın ve entere basın.
    3- ''Yüksek Performans'' modunu eklemek içinse [ powercfg -duplicatescheme 8c5e7fda-e8bf-4a96-9a85-a6e23a8c635c ] yazın ve entere basın.
    4- Denetim Masası Güç Seçenekleri bölümüne girilerek eklenip eklenmediğini kontrol edin.
    5- Yapılan bütün işlemleri geri almak Denetim Masası Güç Seçenekleri bölümünü varsayılan ayarlara geri döndürmek içinse [ powercfg -restoredefaultschemes ] yazın ve entere basın.

1803 ve 1809 versiyonlara da ''Nihai Performans'' yani Ultra Yüksek Performans ayarının Güç Seçenekleri bölümünde eklenmesi

1- Arama bölümüne cmd yazıp sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırın.
    2- Karşınıza çıkan dos ekranına ''Nihai Performans'' yani Ultra Yüksek Performans ayarının Güç Seçenekleri bölümüne eklenmesi içinse [ powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61 ] yazın ve entere basın.
    3-Denetim Masası Güç Seçenekleri bölümüne girilerek eklenip eklenmediğini kontrol edin.
    4-Yapılan bütün işlemleri geri almak Denetim Masası Güç Seçenekleri bölümünü varsayılan ayarlara geri döndürmek içinse [ powercfg -restoredefaultschemes ] yazın ve entere basın.

• Ev Ağını nasıl tekrar kuracağız . bir htpc film keyfımız vardı onuda ezıyete donusturduler.
  • Ne işe yarar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve Performans
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.