Şimdi Ara

winamp tv izleme......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi arkadaşın bilgisayarında winamp da tv izledik. baya bi kanal vardı. bizim kanallardan tgrt ve kanal 7 vardı. nasıl olduğunu sormayı unuttum. ben şimdi evde denedim ama böyle bi seçenek bulamadım.acaba seriden seriye farklılıkmı gösteriyor.bende ki winamp 5.04 olması lazım.şimdi ben winampda nasıl tv izlerim.cevaplar için şimdiden teşekkürler

• aslında istersen BvTLiveTv diye çok küçük bi program war onla da izleyebilirsin ................ Forumlarda arat linki çıkar okay
  • sen diyince baktım bendede izleniyomuş çok güzel bişeymiş bu ya winamp508e_full yükle tamam
  • BvTLiveTv da hem doğru dürüst kanal yok hem spy dolu
  • hocam bende buldum. güzel kanallarda var.biraz araştırınca bulmak kolay oluyormuş.optionsdan+preferences+media library+streamin media+internet tv tıklayıp+specify ratings tıklayıp gelen menüden istediklerinizi onaylıyorsunuz.
    daha sonra winamp da ml yi tıklayıp internet tv yi seçiyoruz.kanallar sıralanıyor.ordan istediğimiz kanalı seyredebiliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mermonasse.

arkadaşlar bi arkadaşın bilgisayarında winamp da tv izledik. baya bi kanal vardı. bizim kanallardan tgrt ve kanal 7 vardı. nasıl olduğunu sormayı unuttum. ben şimdi evde denedim ama böyle bi seçenek bulamadım.acaba seriden seriye farklılıkmı gösteriyor.bende ki winamp 5.04 olması lazım.şimdi ben winampda nasıl tv izlerim.cevaplar için şimdiden teşekkürler

ilk once video ekranını açıp daha sonra ise oradaki tv rsmini tıkla ve cıkan bolümden seç bi tavsiye USA yı seç ve oradaki NASCAR ve F1 yarışlarını seyret

• Evet ama görüntüler hep kesik kesik geliyo akıcı bir şekilde izleyemiyorum 256 adsl olmasına rağmen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Andorid TV'Den Film İzleme
    2 yıl önce açıldı
    Kodi ile TV izlemek?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eeee ne yapalım. bu telekomla bu kadar olur zaten. daha fazlasını beklemek mucize olur herhalde....
  • winamp 3 yuklersen ıyı olur yalnız full yuklemen gerekır....secenekler kısmında tv ayarlarında 6 -7 tane secenek var ngr17 fılan gıbı....onları ısaretlemen gerekır...ayrıca..kesıntısız ızlemek ıcın de mın.512 adsl gerekır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.