Şimdi Ara

Winamp ses kalitesi artırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • winampta ses kalitesini artırmak için hangi programı yada plug-ins indirmem gerekio. yardımcı olursanız sevinirim.

• dfx for winamp diye bir program var onu indirmen gerekir güzel bir program sesi istediğin gibi ayarlıyabiliyorsun üstelik kullanımıda kolay
  • peki winampın sitesinde varmı bu bide sen ayarlarını biliomusun. yardımın için saol.bunuda yazarsan çok iyi olur
  • neyapıcan oğlum winampı gir chate manitalar o biçim...bak dalgana winampla filan evde kalırsın..bak bana 4 manitayı idare ediyoz...
  • tamam programı buldum çok sağol da ayarlarını da yollayabilirmisin. bilgisayarımda ses kartı yok anakartın kendisinde var asus k8n nforce 3 modeli.
  • olum ya bana bi şarkı çal derse napıcam. kötü kalitede mi dinletelim
  • kaliteyi boşver götür..konsere orda daha iyi kalite verrisin...:)):))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    skype ses kalitesi
    19 yıl önce açıldı
    Oto Ses Sistemi Ayarı Bass & Tiz
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum sanırım konuyu yanlış yere açmışsınız
    Genede cevap vereyim
    Şu ana kadar kullandığın en iyi plugin volume logic gerçekten sesi oldukca iyileştiriyor.Birde Enhancer diye bir plugin var bu da fena diil
    Hepsini winampın sitesinde plugin bölümünde bulabilirsiniz.Kurduktan sonra prefences input veya output bölümlerinden pluginlere çift tıklayarak configure etmeniz yeterli
  • çok saol theli1907 yardımın için.
  • theli1907 bana ayarlarını yollayabilirmisin. bide indirdim 30 günlük diyo bunun full olanını nerden bulurum
  • http://www.winamp.com/plugins/browse.php?sortby=downloads&shownum=20&ctype=P&category=5

bu linkten enhance 017 indir kur. ayarlar için winamp seçiliyken crtl+P yap çıkan sayfada DSP/EFECT tıkla listeden enhancer ı seç. ayarlamaları kafana göre yapabilirsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.