>Merhabalar; >1-2 gün önce winamp mp3 listemdeki parçaların çoğunu kesik kesik çalmaya başladı (yüksek kalitede olanlar).Winampı yeniden kurdum olmadı,format atıp yeniden kurdum gene olmadı,ses kartlarının sürücülerini güncelledim gene olmadı.Ama aynı zamanda başka bir medya oynatıcı ile mp3lerde hiç bir problem çıkmıyor.Çıldırttı beni melet .Aynı driver ve programlarla bilgisayarı yaklaşık 6 aydır kullanıyorum yane herhangi bir donanım yada driver değişikliği yapmadım.Kullandığım ses kartları creative x-fi music ve anakartın üstünde olan onboard realtek,ikisindede aynı problem var. Böyle bir durumla karşılaşan varmı aramızda? saygılar...
Winamp / Prefences / Priority Class - Idle
dene bakalım
hoparlörinde sorun olabilir.
teşekkürler denedim ama halen devam ediyor.Başka önerisi olan arkadaş varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: Dr.Watson
hoparlörinde sorun olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: slayer35 Ama aynı zamanda başka bir medya oynatıcı ile mp3lerde hiç bir problem çıkmıyor.
Winamp'ın biraz daha eski sürümlerini deneyip sonucu söyleyebilir misiniz acaba? Şu anda kullandığınız sürümü nedir?
quote:
Winamp'ın biraz daha eski sürümlerini deneyip sonucu söyleyebilir misiniz acaba? Şu anda kullandığınız sürümü nedir?
winamp 2.5 sürümünüde denedim sorun aynı.Winampdan çıkan ses aynen bozuk müzik cdsi okuturken çıkan ses gibi.(aynı parçayı media player sorunsuz çalıyor.).Ayrıca foobarda denedim aynen winamp gibi.(not sistem sıfır formatlanmış ,formattan sonra sadece winamp kurulmuştur hiç codec kurulmadı.) ilginiz için teşekkürler...
Bende de aynı sorun var. Winamp mp3 dışındaki dosyaları düzgün çalıyor. Mp3 leri Windows media player da çalmaya çalıştığımda "çalmaya çalıştığınız dosyanın biçimiyle uyuşmayan bir uzantısı var, dosyayı çalmak beklenmedik beklenmedik şeyler olması ile sonuçlanabilir" hatası çıkıyor.Ama yinede media player çalabiliyor. Winamp ta mp3 ler kesik kesik ve hızlı çalıyor. Formata rağmen sorun düzelmedi.