Şimdi Ara

Winamp neden geç açılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Winamp programı kullandığım tüm pc lerde diğer medya oynatıcılara göre çok daha geç açılıyor. Program açma komutu verilince 30 sn civarı pc yi kilitledikten sonra açılıyor. Bunun nedeni nedir? Hızlı açılmasını sağlayacak bi patch vs. varmıdır?

• Yıllar önce Media Player vb. programların mp3 çalamadığı dönemlerde çıktı Winamp. O zamanlarda mp3 daha yeni yeni yaygınlaşmaya başladığı için bir çok media oynatıcısı mp3'ü desteklemiyordu. Fakat zaman içinde windows media player ve birçok media oynatıcısı mp3 dosyalarını winamp tan daha iyi ve daha performanslı çalar hale geldi. Winamp'ın içinde mp3 codec'in dışında bir dünya yazılım mevcut. Plug-in ler özellikle winamp'ın açılmasını yavaşlatıyor. Bununla birlikte dikkat ederseniz winamp'ın yıllardır yeni versiyonu çıkmıyor. Bu da winamp'ın popülaritesinin bittiği anlamına geliyor. Avrupa ve Amerika'da Winamp neredeyse hiç kullanılmıyor. Bunun nedeni hem yavaş olması hem de sistemi çok fazla kilitlemesi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilginon -- 20 Ağustos 2007; 11:29:59 >
  • @bilginon çok doğru söylemişsin. Winamp'a 100000... basan bir sürü program var. ben sana foobar2000, xion vb. önerebilirim. internetten ufak bir araştırmayla bir çok player bulabilirsin.
  • Winamp 2.91 sürümünü deneyin birde. Eski sürümlerde modern skin bulunmadığı için açılışında bariz bir hızlanma söz konusu.

Sizin için upload ettim bu sürümü.
    http://www.sendspace.com/file/u9pd7a
  • Winamp'ı video izlemek için kullanan yoktur herhalde.Winamp'ı sadece mp3 dinlemek için kullanıyorsanız (ki çoğunluk onun için kullanıyor) Winamp Lite'ı denemenizi tavsiye ederim.Winamp Full ile arasında dağlar kadar fark var (açılırken kasma bakımından) Ben müzikler için sadece Winamp Lite kullanıyorum,kesinlikle kasma yapmıyor,burdan indirebilirsiniz:
    http://download.nullsoft.com/winamp/client/winamp535_lite.exe
  • quote:

Orjinalden alıntı: Autumn.

Winamp 2.91 sürümünü deneyin birde. Eski sürümlerde modern skin bulunmadığı için açılışında bariz bir hızlanma söz konusu.

Sizin için upload ettim bu sürümü.
    http://www.sendspace.com/file/u9pd7a

Autumn. Çok haklısın. Arkadaşım Winamp 2.91 sürümünü hiçbir yerde bulamazsın. Bence Autumn. arkadaşım upload etmişken kaçırma indir derim. ÇOk hızlı açılması ile birlikte internetten birkaç skin indirip şeklini değiştirebilirsin. Buna rağmen emin ol kasmaz.

• Bu 2,91 winampta bir hata var galiba yada benim sistemimle bir uyuşmazlığı var. Winamp.exe bir sorunla karşılaştı, kapatılması gerekiyor diyo açılmadan önce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hallettim 2,91 çalışıyor ama eski sürüm olduğu için surround hoparlörleri desteklemiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.