Şimdi Ara

Winamp dosya ilişkilendirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Windows 7 ve Winamp kullanıyorum, winamp'ı ne zaman açsam mkv video dosyalarımı kendisiyle ilişkilendiriyor bıktım sağ tıklayıp birlikte aç / gom player yapmaktan. Yardım edin nolur

• Ahh ona birde ben yaşıyorum bıktım farklı aç demekten
  • Arkadaşım cowon jet audio diye bir program var son 6-7 aydır onu kullanıyorum mükemmel bir program yok yok. Hem müzik hem video için kullanabiliyorsun ve hangi uzantıları çalıştırıp çalmıyacağını kendi ayarlar sayfasından yapabiliyorsun ben bütün uzantıları seçtim.Herşey jetaudio açıyor. En büyük özelliği ise multi ses özelliği. Örneğin müzik dinlerken 2 hoparlörden fazlasından ses alabiliyorsun (subwoofer dahil). Filmler içinde geçerli bu tabi bakmanı öneririm.

http://www.jetaudio.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kassablanka -- 25 Ekim 2010; 7:35:03 >
  • Winamp'ı açıp ctrl+p tuş kombinasyonu ile ayarlarını açın.Dosya türlerine tıklayıp sağ bölümdeki listede mkv varsa devredışı hale getirmeyi deneyin.
  • arkadaşlar ben bir çözüm buldum. winamp kurulumunu yaparken standart kurulumu seçin(özel olsa da sıkıntı olmaz). sonra en son winamp özelleştirmesi için 3 adım çıkıyor. ilkinde winamp skininizi seçiyorsunuz. skini seçin ve ikinci adıma geçin. ikinci adımda sadece 'video dosyaları' seçeneğini kaldırın ve en aşağıda iki tane seçenek olacak. ' windows gezgininde klasörlerde winampı göster' ve 'winamp ajanı etkinleştir' diye. ikisine de kapatın ve kurulumu tamamlayın. sonra winamp ilişkilendirmeyi etkisiz hale getirmiş olacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackxır -- 15 Nisan 2012; 4:34:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.