Şimdi Ara

Win98 Öldü mü??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: karaziki

sen ne diyorsun ben hp brio pentium III 500, 4gb hdd, 64 sd ram, ekran kartsız falan 1999'dan 2007 ye kadar sabrettim. ve son 3-4 yılımı bu özellikteki bir bilgisayara xp pro kurup öyle geçirdim.

Sabrın süper valla.Hele 64mb la windows hiç çekilmez.

Orjinalden alıntı: fighter1450

quote:

Orjinalden alıntı: tavlasever

bence Win98 den xp ye geçsen daha iyi olur

Bence de artık xp ye mi geçersin yoksa bir süpriz yapıp vistaya mı geçersin bilmem ama artık herkes vista kullanıyor

Herkes kullanıyor çunku artık programcılar vista için bazı yeni programları yapmaya başladı bile

Fikir sizin düşün ona gore iş yap.

98 öleli çok oldu ve xp de can çekişiyor.en iyisi vistaya geç
  • Kardeş hakikaten xp'ye geç gene çok az da olsa 98'e destek olan var ama artık 98 kullanılmaz özelliklerini biraz düşürür, Ram'i 512 yaparsan rahatça kullanırsın ben laptop'umda 512 ram kullanıyorum gayet de rahat
  • eski bilgisayarım celeron 600 ve üzerinde 96 ram var XP kullanıyorum ve internet, messenger, flashget, winamp vs.. sorunsuz çalışıyor benimkinin de hdd 20GB yanlız hızlı çalışması için gereken bir iki ayar var düşünürsen yazarım buraya ama forumda bu konuda bi arama yaparsan çok ayrıntılı sonuçlar elde edersin
    Kolay gelsin...

-edit- benim işlemci overlock la 750

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoptrik -- 7 Ağustos 2007; 21:16:17 >

Artık Microsoft destek vermiyor. Çıkan programlar, oyunlar Windows 98'i desteklememeye başladı. Gel sen bu Windows 98'den vazgeç. Windows 2000 ve Windows ME'dan da vazgeç çünkü onların da ölmesi yakınlaştı. Windows XP'ye terfi et artık. XP bile 5 senelik oldu yani.

Sisteme gelince. Bir zamanlar Intel Pentium III 800MHz - 128MB RAM - nVidia GeForce FX5200 128MB (32-bitti yanılmıyorsam) - 80GB HDD sistemim vardı. Bu sistemde XP bazen kilitleniyordu. PC donuyordu. Özellikle içeriği bol klasörler/menüler açmaya çalışınca, o zamanlar meşhur olan Need For Speed Underground, Call Of Duty, GTA Vice City oynayınca, Windows Media Player/Winamp'ta video izlemeye çalıştığımda... Galiba sorun bendeydi çünkü benden daha düşük sistem kullanan arkadaşlarda hiç sorun yoktu. Ama RAM düşük.

En ideal 512MB RAM olması iyi olur.

Vista'yı ise unut. Üstte bir arkadaş Vista demiş de yanlış görmediysem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 7 Ağustos 2007; 21:53:53 >

• Windows 98 kurulum anında "Tüm zamanların en iyisi" olduğunu belirten bir cümle var.

Dalga geçiyor bu microsoft.

Orjinalden alıntı: MaviAteş

Windows 98 kurulum anında "Tüm zamanların en iyisi" olduğunu belirten bir cümle var.

Dalga geçiyor bu microsoft.

"Tüm zamanlar" ibaresi saçma geldi bana da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 7 Ağustos 2007; 22:01:41 >
  • Öldü nedemek fosil oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slayer_

Öldü nedemek fosil oldu

Windows 98 fosilse Windows 95, Windows 3.1 ve öncesi ne olmuştur kim bilir.

Acaba hala Windows 3.1 kullanan var mıdır yav?

Orjinalden alıntı: in_metal

quote:

Orjinalden alıntı: Slayer_

Öldü nedemek fosil oldu

Windows 98 fosilse Windows 95, Windows 3.1 ve öncesi ne olmuştur kim bilir.

Acaba hala Windows 3.1 kullanan var mıdır yav?

windows 3.1 var mı bilmiyorum ama dayımın muhasebesinde dos kullanan var bir tane ve neredeyse o zamandan kalma muhasebe programı var içinde. kullanmıyorlar ama çalışıyor yine de. bu arada ben windows 3.1'i zamanında sisteme kurup da beğenmemiştim(386 sx-40 + 512 kb ram + 40 MB HDD + floppy idi yanlış hatırlamıyorsam. keşke atmasaydım ). kullanışsız geldiği için uzun süre dos kullanmaya devam etmiştim. sonra win95, ardından 98 ve milenium kullandım. kimse sevmez ama ben milenium'u çok sevmiştim. şu anda da vista görünümlü xp prof var.

çok istiyorum ama linux'a bir türlü geçiş yapamadım.

ya dos kullananlar bilir, dr.halo diye bir çizim programı vardı, bulamıyorum onu. yardımcı olabilecek var mı?

• ben windows 3.1 kullanan gördüm 16mb ram vardı pc de
  • ben yukarıda vista dememim nedeni yakın zaman pc oyunları vista için çıkacak.nasıl zamanında xp çıkmasıyla 98e artık oyun çıkmıyor yakında xp ye çıkmamaya başlayacak.ne zaman olur ben bilmem bu 1 yıl sonrada olabilir 10 yıl sonrada olabilir.bence imkanın varsa yeni bir bilgisayar al.işletim sistemide sana kalmış.
    smucuk
  • quote:

Orjinalden alıntı: smucuk

Bu ne ya. Herkes XPye geç vistaya geç farklı bişey söyleyen yok hiç. Sen boşver onları kardeş 95e dön en iyisi...

hangi güvenlik açığını kapatıcak.
    artık destek yok ! fat16 ne yapcak.... ilk pclerde bende 3.1 kulladım halen arşivde var. setup :)
    kurmayı denedim yemedi .
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.